Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY DE BANNERS PUBLICITARIS

CAMPANYES PUBLICITARIES ONLINE

Disseny de banners publicitaris

Un missatge creatiu, oportú, que cridi l'atenció, amb les dades essencials clares i directes és el que defineix un bon banner publicitari. A Net Engineer elaborem la seva campanya online de la manera més efectiva per aconseguir més visites, redireccions i interacció cap a les seves pàgines empresarials.
Una publicitat amb baners efectiva es tradueix en més contactes i és una bona alternativa als anuncis patrocinats als buscadors. Cal que el seu disseny cridi a la interacció constantment per tal que inciti a l'usuari a clicar-hi. Treballem amb diferents mides i formats per tal de donar resposta a les diferents demandes dels clients.

Baners d'Adwords

Treballem amb les mides estàndards d'adwords que ofereixen millor rendiment i complim amb els requisits establerts per Google per admetre el baner: format, qualitat, evitar efectes de pampallugueig, que siguin genuïns...

Els nostres baners poden ser estàtics, animats o rotatius, combinant text i imatge. El seu objectiu sempre serà el de redireccionar els usuaris cap a la nostra pàgina corporativa donant a conèixer els productes i serveis destacats per vostè en cada moment. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.
Cal tenir molt clar quin és l'objectiu de la campanya i escollir la imatge del baner, el seu format, la seva tipologia i la manera en que el publicitarem. Hem de tenir present de que no tots els formats són viables per a tots els canals i que el cost de la promoció també variarà en funció del sistema que escollim.
Alguns dels sistemes que es fan servir pel màrqueting a Internet mitjançant baners publicitaris són el CPM (pagament per mil impressions), el CPC (pagament per clic) o el CPA (pagament per acció). Cadascun d'aquests models de pagament té els seus pros i contres. Posi's en contacte amb nosaltres i l'assessorarem de quina és la millor estratègia.

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació