Loading...

EMPRESA

UN EQUIP DINÀMIC I EXPERIMENTAT

Empresa

Programació, promoció i disseny web, imatge gràfica i publicitat online. La seva consultoria integral a la xarxa.

Net Engineer S.L
Fa més de 15 anys que treballem com agència de publicitat online, especialitzats en la creació i gestió de projectes web integrals pensats per obtenir un bon resultat a internet. Elaborem l'estratègia inicial, desenvolupem el projecte i en fem el seguiment. Som experts en promoció i disseny publicitari.
Treballem per extreure el màxim potencial a les possibilitats que ens ofereixen les xarxes socials i la programació web a mida. Som consultoria web, programadors i dissenyadors web i especialistes en manteniment, màrqueting online i community management.

L'equip

Benvinguts!

Contactin amb mi per qualsevol consulta web :)

Marc Torrentsgenerós
Departament comercial i director de projectes

Hola!

Visitin les nostres xarxes i parlem de disseny ;P

Marina Òrrit
Departament de disseny

What's Up!

Visitin les nostres xarxes i parlem de programació ;)

Josep Heras
Programació i posicionament web

Web i publicitat

Som coneixedors dels passos a seguir per aconseguir una bona comunicació online. Treballem integrament els projectes web; des de els textos pensats en termes de màrqueting i SEO a una programació optimitzada o un disseny adaptable.
No li fem únicament una pàgina web, sinó que conjuntament amb vostè definim objectius i valorem constantment quines accions de comunicació i publicitat online pendre per tal que el seu web li doni la màxima rendibilitat en cada moment.
Som una agència de comunicació gràfica, es a dir que som especialistes en disseny gràfic corporatiu. Dissenyem logotips, papereria, catàlegs, rètols, banners, butlletins, fotografia de producte...

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Contactar
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació