Loading...

Solucions web i promoció online /
Imatge gràfica i disseny web

Filosofia

Promoció, % 90
Disseny web, % 85
Disseny de marca, % 85
Aconseguir l'èxit empresarial dels nostres projectes en un món amb connectivitat global com l'actual és el nostre objectiu. A Net Engineer ens posicionem com a consultoria online i estudi de disseny. Des de l'any 2000 que evolucionem amb les noves tecnologies, fent de la nostra experiència i capacitat d'actualització un valor afegit.
Ens hem especialitzat en diferents serveis que es fusionen constantment: solucions web, promoció online i imatge gràfica. Abordem de forma global el seu projecte web per aconseguir la màxima rendibilitat a través del millor posicionament web i la imatge corporativa més adient..

Novetats Veure'n més

Prosilo
Prosilo
Net Engineer | 01/08/2016 12:30:09
Catàleg informatiu per promocionar Prosilo que parla dels seus serveis i sistemes. Es tracta d'una eina per a poder explicar de manera entenedora i molt visual l'empresa.
+ Info
Entreroures
Entreroures
Net Engineer | 01/08/2016 12:30:17
Casa rural accessible adaptada a totes les persones. El web s'ha programat en PHP, MySQL i HTML + jQuery amb doble-A de conformitat amb les directrius d'accessibilitat pel contingut web.
+ Info
Agrofresc
Agrofresc
Net Engineer | 01/08/2016 12:30:29
Catàlegs publicitaris d'Agrofresc amb productes de La Torre i El Canadell per a la fira Alimentaria. Imatge gràfica que en destaca les qualitats artesanes i la producció de proximitat.
+ Info


 

Sisplau confiï en nosaltres, no li enviarem correu brossa

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Dr. Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació