Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY RESPONSIVE

ADAPTABILITAT I FLUÏDESA EN TOTS ELS DISPOSITIUS

Disseny responsive

Telèfons intel·ligents, tauletes tàctils, ordinadors de taula, televisors, ordinadors portàtils… Els dispositius que fem servir per navegar per la xarxa són molt variats; les resolucions de pantalla, els formats i les dimensions, molt diverses. El disseny web ha d'adaptar-se al dispositiu i buscar una experiència per l'usuari òptima en cada moment; el disseny web ha de ser responsive.
Aquesta és la base del disseny actual dels webs: un disseny fluid que s'adapti a totes les pantalles. Abandonem el concepte de web amb una amplada fixa i pensem en proporcions; l'adaptabilitat al dispositiu és la clau de l'èxit. A Net Engineer treballem amb la seva pàgina per aconseguir-ne el millor resultat en totes les seves possibles visualitzacions.

Reduirà costos

Al fer un disseny multiplataforma, ens permetrà reduir costos de manteniment gràcies a que s'utilitza una sola programació web que s'adapta a tots els dispositius que hi ha al mercat.

Per què la seva web hauria de ser Responsive (multiplataforma)? Principalment per aconseguir la millor experiència pels seus visitants en cada moment; si l'usuari accedeix amb el seu telèfon intel·ligent, tauleta tàctil... i no pot navegar per la pàgina o no la veu correctament, marxarà cap a una altre lloc web, i això cal evitar-ho de totes, totes!
Paral·lelament, amb un disseny responsive aconseguirem més repercussió de la pàgina; serà fàcil de compartir, contactar, etc. El fet de poder accedir-hi des del nostre telèfon intel·ligent, tauleta tàctil, ordinador... farà que la possibilitat de viralitat sigui més fàcil i natural i per tant el soroll que generarem a la xarxa més gran.
Un disseny responsive millora el SEO del lloc web, hem de pensar que un nombre més gran de disposotius alhora de visualitzar correctament la nostra pàgina, ajudarà a aconseguir més trànsit generarà la seva pàgina web. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació