Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

PINTEREST

LA XARXA SOCIAL MÉS FOCALITZADA

Pinterest

Pinterest és una xarxa d'imatges i vídeos que ens permet organitzar per taules, categories, filtrar, compartir... Podem crear col·leccions, agrupar les imatges per temàtiques, colors, etc. Es tracta d'una plataforma molt visual d'una gran facilitat d'ús i amb un públic objectiu molt específic.
Com a Community Managers les nostres accions consistiran en publicar amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la seva pàgina d'empresa de Pinterest, interactuar amb l'audiència, generar un discurs visual atractiu i variat que ens comporti engagement, etc. Es tracta de definir una estratègia específica que ens ajudi a complir els nostres objectius.

El catàleg definitiu

Aconsegueixi que milers de persones descobreixin l'univers visual de la seva empresa gràcies a Pinterest. Promogui els seus productes d'una manera eficaç i atractiva i expandeixi la seva empresa gràcies a Pinterest.

És perfecte per a generar un univers visual per a la nostra marca i per mostrar els nostres productes. Pinterest és una enorme font d'inspiració visual que ens permet compartir imatges de coses que ens interessin del mateix Pinterest o d'Internet. Pinterest és la segona xarxa que genera més trànsit de referència després de Facebook.
El trànsit de referència és aquell que prové de cercadors o enllaços a una pàgina provinents d'una altre. Per tant és una eina molt interessant per a les nostres campanyes de social màrqueting que ens portarà més trànsit a la nostra web si fem una bona gestió i actualització del compte.
A Pinterest podem fer taulells de producte, però també taulells inspiracionals, buscar els taulells que millor funcionin i adaptar-los a la nostra marca. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta de gestió o creació del seu compte a Pinterest.

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació