Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CREACIÓ DE RUTES GPS

Rutes GPS a Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp

Rutes GPS a Manresa i tot Catalunya

Si té un web d'un hotel i vol recomanar visites a l'entorn del seu negoci, si vol oferir als seus usuaris un recorregut determinat il·lustrat o té una empresa de turisme i vol marcar itineraris GPS per als seus clients, li oferim rutes GPS amb tracks i waypoints fetes a mida en tots els formats estàndard per Garmin BaseCamp, Wikiloc, Google Maps o Google Earth.
Dels trajectes personalitzats que realitzem a Net Engineer són recorreguts GPS amb waypoints (punts en el camí) amb les seves coordenades GPS, fotografies i descripcions específiques personalitzades, lliurats en tots els formats.
Un cop realitzada la ruta GPS, es lliurarà un DVD amb tots els formats, fotografies i descripcions. A més a més la ruta estarà disponible a Wikiloc així com a Google Maps i Google Earth.

Rutes GPS a Mida

Treballem amb programes com Google Earth i Garmin BaseCamp que ens permet gestionar els mapes, waypoints, rutes o tracks i emmagatzemar-los. D'altra banda al introduir el trajecte també a Google Maps i Wikiloc, li permetrà afegir la ruta en les seves rutes preferides i consultar-les des de qualsevol dispositiu mòbil a través de l'aplicació de Google o Wikiloc.

Gràcies als nostres itineraris GPS per Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp, podrà planificar activitats a l'aire lliure, organitzar les seves dades, compartir les seves aventures amb altres persones ... A més a més, si els seus clients disposen de GPS, podran descarregar directament els tracks d'aquelles rutes que els interessin i gravar-los en els seus dispositius GPS. Les diferents rutes es poden filtrar segons usuari o per títols.
Gràcies als trajectes GPS de Net Engineer a Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp, podrà posar a la disposició dels seus clients tota la informació útil de les seves rutes: on començar, aparcar, zones d'interès, quilòmetres de la ruta, dificultat ... Tot això amb fotografies i descripcions de cada punt realitzades per Net Engineer. Gràcies a tracks (successió de waypoints concatenats) molt detallats, podrà mostrar els seus recorreguts.
Alguns dels itineraris de Wikiloc i Google Maps que ha realitzat Net Engineer són:
Ruta Wikiloc Pre-Pirineu
Ruta Google Maps Pre-Pirineu

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació