Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

VÍDEOS PROMOCIONALS

EL PODER DEL VÍDEO A LA XARXA

Vídeos promocionals

El vídeo promocional s'ha convertit en un suport multimèdia indispensable per a nosaltres en el nostre dia a dia a Internet. Des dels vídeos divertits de Facebook o Twitter, als fragments d'actualitat dels portals informatius o els tutorials de Youtube. És per això que oferim el servei de gravació de vídeos. Tant per a presentacions d'empresa com per a fer petites dosis d'informació.
Es tracta de tenir contingut visual que ens ajudi a dinamitzar els missatges a les nostres xarxes socials o pàgines web. A Net Engineer li fem tot el procés de creació; comencem per la gravació del vídeo, l'edició, l'exportació a diferents formats i la distribució que requereixi, es a dir, que el posem a la xarxa.

Els pros del vídeo

L'usuari confiarà més en allò que veu directament que en allò que llegeix, i de cara a Google, detectarà que tenim contingut de qualitat. El vídeo és una eina excel·lent pel posicionament orgànic SEO.

Ja fa temps que el vídeo es posiciona com l'element principal a les xarxes socials, la tendència és la d'utilitzar cada vegada més aquest format degut a la seva immediatesa i efectivitat. Estem parlant de màrqueting en estat pur. L'ús del recurs del vídeo ajuda a posicionar-nos, diferenciar-nos de la resta, augmentar la nostra audiència, la nostra visibilitat, difusió...
El format vídeo és el contingut que més es comparteix i pot arribar a fer-se viral. Hi ha estudis que asseguren que aquells missatges transmesos per vídeo són més retinguts pels usuaris. Parlem d'un llenguatge específic que s'ha personalitzat a la xarxa i que es pot veure en qualsevol tipus de dispositiu.
A Net Engineer estudiarem les seves necessitats per tal de fer-li una proposta personalitzada. Treballem amb MP4, MKV, AVI, DVD, WMV, MOV... Estudiant quina és la millor alternativa en funció de la plataforma final a on hagi d'anar implementat. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta a mida.

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació