Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Certificacions de Google Ads

Certificacions de Google Ads

Net Engineer | 31/07/2019 12:08:55
Certificacions de Google Ads

Des de fa ja molts anys, hi ha una sèrie d'exàmens tipus test amb els quals Google certifica que tenim els coneixements necessaris per gestionar comptes de Google Ads.
Amb els anys ha anat canviant el nombre de certificacions, fins i tot el preu, que actualment és gratuït.
Des de l'any 2018, els certificats de Google les gestiona la plataforma Academy for Ads (https://academy.exceedlms.com). Aquestes certificacions són a nivell individual i també com a empresa, el que dóna a les persones i agències que les aconsegueixen, un reconeixement de Google davant clients potencials obtenint títols com Google Partner.
En ser Google Partner, passem a tenir un perfili públic dins de Google, per exemple, en la nostra empresa: https://www.google.com/partners/agency?id=9036499519
Es tracta d'una sèrie de certificacions separades per temàtiques, totes elles relacionades amb Google Ads, analytics o Google Màrqueting Platform. A cada temàtica tenim diversos exàmens i cada un d'ells ens donarà una certificació en cas de aprovar-lo.
Els exàmens són tipus test, normalment una pregunta amb 4 opcions, i disposem d'un cert temps per respondre, normalment entre 1 i 2 hores de temps.
Abans de fer un dels exàmens, recomano llegir i estudiar el document que porta adjunt cada un d'ells, d'aquesta manera ens ajudarà a respondre correctament totes les preguntes, ja que encara que dominem perfectament la temàtica, sempre ens trobem amb preguntes complicades o de nomenclatures les quals segurament no podrem respondre sense llegir abans el temari.
 
Alguns dels exàmens actualment disponibles són:
 
Google Ads:
Fonaments de Google Ads
Certificació en Mòbils de Google Ads
Certificació de Publicitat de Display
Certificació de Publicitat a Recerques
Certificació d'anuncis de Shopping
Certificació de Venda de Publicitat Digital
Certificació en Vídeo de Google Ads
 
Analytics:
Google Analytics Individual Qualification
 
Google Màrqueting Platform:
Examen de certificació de Campaign Manager
Examen de certificació de Creative
Examen de certificació de Display & Video 360
Examen de certificació de Search Ads 360
Certificació en Disseny de pàgines Mòbils

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar