Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Com dissenyar la targeta professional pel teu negoci

Com dissenyar la targeta professional pel teu negoci

Net Engineer | 08/02/2021 11:28:11
Com dissenyar la targeta professional pel teu negoci

5 consells pràctics per un bon disseny de targeta empresarial

Si ets empresari i vols tenir cura de la imatge del teu negoci, és important tenir una targeta de presentació que sigui professional, atraient i eficaç per donar una bona impressió als teus clients. La imatge corporativa de la teva empresa es definirà per molts elements: el logotip, la retolació, la indumentària, els sobres, les carpetes ... I per descomptat, la targeta amb la que et presentes als teus clients. Tots aquests elements han de ser coherents estèticament, fer servir uns mateixos colors, tipografies, composicions gràfiques ... Per així generar una imatge de marca que es reconegui i competitiva. A continuació et donem cinc consells molt pràctics per aconseguir que la teva targeta professional sigui efectiva.

1. Dóna visibilitat al teu logotip

És molt important per poder generar imatge de marca que el logotip de l'empresa es trobi en un lloc privilegiat de la targeta. A més, ha de tenir una mida adequada per a ser llegible. Ens interessa que la persona a qui lliurem la targeta identifiqui la nostra marca empresarial. Un lloc perfecte per col·locar el logotip és al centre o a la part superior esquerra (zona de visió principal seguint l'ordre de lectura).

2. Personalitza la targeta amb les dades de contacte

És important que la informació de contacte es llegeixi clara i ràpidament. Si és una targeta empresarial impersonal, les dades de contacte seran les generals de l'empresa, però si es tracta d'una targeta personal teva o d'un treballador, has d'especificar les dades de contacte de la persona en concret així com el seu càrrec dins de la empresa.

3. Fes servir els colors corporatius

Per poder generar imatge de marca, també és important ser coherents amb el contingut gràfic de la targeta professional. És a dir, si el nostre logotip és de color blau, és important ser coherents i fer servir una gamma de colors de tonalitat blava o tonalitats que s'adeqüin gràficament i siguin harmonioses amb la tonalitat principal.

4. Escull correctament la qualitat de la teva targeta professional

És molt important donar una bona imatge en entregar la targeta empresarial. Cal escollir un paper amb un gramatge alt, si el paper que triem és molt prim, la targeta es blegarà i donarem una mala imatge. També és molt important escollir un acabat d'impremta que emfatitzi el nostre objectiu. Per exemple, si és la targeta d'un taller mecànic, potser triar un paper blanc i sense cap plastificat no és una bona idea si volem evitar que la targeta s'embruti en manipular-la.

5. Sigues original

Finalment, però no per això menys important, has de tenir en compte l'originalitat. Has de diferenciar-te de la competència. Moltes empreses tenen una targeta empresarial, així que has de ser diferent aportant un toc únic. Per exemple, pots fer servir una forma diferent, relleus, frases que enganxin... No cal invertir-hi molts diners, la imaginació és molt més important, i segur que el retorn que rebràs del teu client serà molt positiu.

Amb aquests cinc consells bàsics, podràs començar a dissenyar la targeta professional pel teu negoci i segur que aconseguiràs resultats increïbles!

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar