Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Com guanyar criptomonedes gratis i de forma divertida

Com guanyar criptomonedes gratis i de forma divertida

Net Engineer | 07/01/2023 19:42:11
Com guanyar criptomonedes gratis i de forma divertida

Fa temps que estem provant alguns programes gratuïts de guanys de cryptomonedes, pàgines web on pots guanyar cryptomonedas gratis simplement per fer algunes accions o fins i tot sense fer res, encara que tenint en compte que ningú regala res, algun temps si que haurem d'invertir , almenys a l'inici.

Hi ha diverses maneres de rendibilitzar el temps i diners en relació a les cryptomonedes, la més coneguda, i que es poden generar més beneficis, però atenció, també pèrdues més grans, és el trade, plataformes on es pot comprar, vendre i intercanviar diferents cryptomonedes, de forma semblant a la inversió en borsa. Analitzant gràfiques històriques i tendències dels mercats, en segons es poden fer transaccions entre aquestes cryptomonedes i així treure rendiment.

En aquest post volem parlar d'un altre tipus de plataformes, on no cal invertir diners ia més es poden guanyar cryptomonedes d'una forma original i divertida.

Evidentment a les plataformes de trade els diners que podem gestionar i beneficis a obtenir sempre seran molt superiors, però el risc de perdre diners també ho és.

Després de provar diverses plataformes, n'hi ha moltíssimes, nosaltres en volem recomanar tres de diferents, es poden utilitzar les tres alhora i intercanviar crypts entre elles quan veiem que alguna necessiti més cash.


És la més avorrida de totes, però indispensable per generar cryptomonedes per invertir-les en les altres dues plataformes a l'inici, per guanyar força a les diferents plataformes i posteriorment no haver de realitzar accions manuals diàriament. Es tracta d'un programa on podem jugar a una ruleta cada hora, clicar enllaços, fer enquestes,... i amb aquestes accions per guanyar bitcoins. Recomanem sobretot participar en la visualització de vídeos a hideout.co i loot.tv, és la millor manera de guanyar diners més ràpidament.
Visitar cointiply.com


Aquesta és una plataforma on es juga a una ruleta cada hora. La gràcia és que es pot automatitzar, amb un telèfon mòbil i les aplicacions "bitbot synchronizer" i "bitbot Auto Roll" instal·lades, el mòbil jugarà per nosaltres cada hora. Però per poder-ho fer, hem de ser usuaris Premium i així tenir el captcha desactivat, actualment per ser Premium s'han de tenir unes poques cryptomonedes del tipus "Fun Token", que es poden canviar per Bitcoins dins de la mateixa aplicació. Podem comprar amb diners o jugar un temps a la ruleta manualment, fins que tinguem prou Bitcoins per fer-nos usuaris Premium.
Visitar freebitco.in


Sens dubte és el més original i divertit, es tracta d'una mineria al núvol. A mesura que anem jugant a uns jocs molt simples i de poca durada, un minut aproximadament, ens va generant potència de minat, i gràcies a aquesta potència, anem guanyant diferents cryptomonedes segons les nostres preferències. Una altra peculiaritat de la plataforma, i la més interessant després d'uns quants dies de jugar cada dia als mateixos jocs, és que podem comprar miners; aquests miners són màquines que en teoria juguen per nosaltres, mantenint alt el poder de minat, d'aquesta forma passats uns mesos podem deixar de jugar i els nostres miners generaran les cryptomonedes sense nosaltres haver de fer res més.
Visitar rollercoin.com


Volem deixar clar que aquests programes no donen alts beneficis al primer dia de participació, per exemple, a rollercoin, per comprar el primer miner, vam haver d'estar jugant als seus jocs 1 hora al dia durant un parell de setmanes.

Si sou més impacients, en totes aquestes aplicacions es pot també invertir una mica de diners per accelerar la progressió i així obtenir més guanys, nosaltres a les nostres proves hem invertit uns 100€ en cadascuna de les tres plataformes, cosa que ajuda moltíssim, sobretot a freebitco.in per començar ja des del principi a ser usuari Premium i així poder jugar automàticament des del mòbil.

Una altra forma d'accelerar els guanys, són els programes de referits, participant en fòrums, blocs, missatges de whatsapp, telegram, o fins i tot comprant una campanya de banners a cointiply.com, podem fer-nos amb referits que utilitzin aquestes aplicacions i generar una comissió de totes les accions que ells facin en aquestes plataformes.

També recomanem estar alerta de promocions i ofertes que tots aquests programes ofereixen regularment, és una bona manera de progressar sense haver d'invertir el nostre temps i diners.

Per últim, és molt recomanable disposar d'una cartera de cryptomonedes seriosa i segura, per anar afegint-hi tots els guanys de les diferents plataformes. Les tres plataformes esmentades són de les més conegudes i segures, però tot i així recomanem no tenir molts diners guardats en aquests programes, ja que al món de les cryptomonedes no hi ha res segur, així que millor disposar d'una plataforma central per a la nostra cartera principal, us recomanem Coinbase.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar