Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

La intel·ligència artificial en el disseny i la programació web

La intel·ligència artificial en el disseny i la programació web

Net Engineer | 05/04/2023 9:25:50
La intel·ligència artificial en el disseny i la programació web

L'ús de la intel·ligència artificial (IA) està en constant creixement en diversos camps i el disseny i programació web no en són una excepció. A Net Engineer, com a empresa especialitzada en aquest camp, creiem que és un error no fer servir aquestes noves eines al nostre favor,  i és per això que les hem incorporat i us en volem parlar en aquest article. 

En primer lloc, us volem parlar de l'ús de la IA per generar contingut de text. Es tracta d’una eina molt útil per a la creació de certs continguts que poden esdevenir una tasca laboriosa i repetitiva, especialment quan es tracta de crear contingut per a les xarxes socials, blogs o altres plataformes digitals. Utilitzant la IA, es pot automatitzar la creació de contingut per estalviar temps i diners. A més, la IA pot ajudar a generar contingut personalitzat per a cada usuari basat en les seves preferències i comportaments, cosa que pot millorar el seu engagement i augmentar-ne la seva fidelització. Cal tenir present però, que estem davant d’una eina pública, per tant, és molt important no compartir-hi informació confidencial. A més, caldrà un rigorós repàs de tots els continguts generats, perquè només nosaltres sabem exactament quin tipus de text volem crear o si el generat per la IA és correcte. 

En segon lloc, us volem parlar de la IA que ens permet generar imatges. Aquesta tecnologia també pot ser molt avantatjosa per a les empreses. La creació d'imatges personalitzades pot ser una tasca costosa i complicada, especialment si es volen utilitzar imatges que no són de banc d'imatges o que no existeixen en la realitat. Amb la IA, es poden generar imatges personalitzades a partir de descripcions textuals i precises. Per fer-ho però, caldrà un coneixement exhaustiu del bot tant del codi que reconeix com de la tipologia d’ordres que caldrà donar-li per tal d’aconseguir els resultats buscats.  

Una altra avantatge de l’ús de la IA per generar imatges és que ens ajudarà a millorar-ne la qualitat, eliminant errors i millorant la seva resolució.

Finalment, volem destacar que l'ús de la IA per generar contingut de text i imatges no implica la substitució del treball humà, sinó que estem davant d’una eina que ajuda a augmentar la productivitat i la qualitat del nostre treball però en cap cas substitueix la tasca dels especialistes. Estem davant d’una eina relativament nova i en constant evolució. Veurem doncs, a on ens porta en un futur pròxim.   

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar