Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Llistats de tests SEO online

Llistats de tests SEO online

Net Engineer | 28/03/2018 17:50:34
Llistats de tests SEO online

Hi ha diferents eines online que ens permeten fer una auditoria del nostre SEO, alguns són de pagament i permeten guardar projectes, veure la progressió del SEO, veure els backlinks que apunten al nostre domini, ...

Encara que és recomanable disposar d'un programa de pagament mensual per als nostres projectes principals, hi ha molts altres que són gratuïts i ens permeten fer una petita auditoria SEO esporàdicament.

La nostra recomanació és provar les diferents opcions de pagament en relació a backlinks i quedar-nos amb el que més còmodes ens sentim. A més, per a cada projecte, fer un escombrat en totes les diferents eines gratuïtes que donem a continuació, ja que cadascuna té els seus avantatges i en totes podem trobar possibles fallades en les nostres pàgines, ja siguin les generals i també les específiques.

Eines online generals:

1. Website Review: De les més útils que coneixem completament gratuïta. Ens dóna molta informació fent una completa auditoria SEO del nostre domini. (website-review.php5developer.com)

2. Seo Site Checkup: Bastant semblant a l'anterior en la seva versió gratuïta. Fa una auditoria SEO amb molts paràmetres i també disposa d'una versió de pagament amb la qual també pots tenir un test de backlinks. El seu preu és dels més baixos en relació a programes d'aquest tipus. (seositecheckup.com)

3. Metric Spot: Una eina bastant simple que ens proporciona informació general del domini, ens troba vulnerabilitats a nivell de codi, servidor, backlinks, ... En la seva versió gratuïta ens dóna ja una informació valuosa, que podem ampliar amb la versió de pagament. (metricspot.com)

4. Seo Gratis: Una senzillíssima eina gratuïta que ens permet veure alguns conceptes generals a nivell de codi i servidor, ens mostra el que tenim malament i uns consells per corregir-ho. (seogratis.org)

5. Google Search Console: És l'eina que ens ofereix Google per auditar la nostra web i els seus backlinks. No ens dóna la mateixa informació amb detall que els programes específics però és obligatori tenir-lo com a base per al nostre SEO. Podem veure com Google veu i interpreta la nostra pàgina, a més de donar-li algunes instruccions valuoses directament, com l'orientació per país o l'enviament de pàgines noves del nostre domini. (google.com/webmasters)

Altres eines més específiques:

Backlinks:

1. Monitor Backlinks: És un programa de pagament mensual de diversos nivells, ens permet fer un estudi dels nostres backlinks i estudiar també a la nostra competència, creiem que és el programa més complet per fer estudi de backlinks. Disposa d'un potent robot cercador de nous enllaços. Podem utilitzar la seva demo per fer les primeres proves de funcionament. Disposen d'un equip tècnic que ens resol tots els dubtes ràpidament. (monitorbacklinks.com)

2. Semrush: És també un programa analitzador de backlinks, però a diferència de l'anterior, se centra en les paraules clau i els "anchor text" dels nostres enllaços com a objectiu principal, encara que també disposa de multitud d'eines addicionals. En aquest cas i també com a avantatge sobre l'anterior, és que disposem d'un compte gratuït on poder fer les primeres proves. (semrush.com)

3. Majestic: Una altra eina de backlinks checker, ens mostra molt intuïtivament tots els nostres enllaços, la seva qualitat i els "anchor text" de cadascú. També disposa d'una versió de prova amb limitacions de quantitat d'informació mostrada. (majestic.com)

4. MOZ: L'última eina en línia de Backlink checker que recomanem, que ens permet fer un estudi detallat dels backlinks que apunten a la nostra pàgina web. Disposen d'alguns plans de pagament amb els quals podem ampliar la informació, però la versió gratuïta ja ens permet veure algunes coses que podem millorar. (moz.com)

Velocitat:

1. Page Speed Insights de Google: En aquesta eina de Google podem veure la velocitat de càrrega de les nostres pàgines. Encara que en algunes aplicacions generals llistades anteriorment ja mostra aquesta velocitat, val la pena fer la prova en aquesta web ja que a més de donar-nos la puntuació, ens dóna consells molt útils per poder millorar en l'aspecte de la rapidesa. (developers.google.com/speed/pagespeed/insights)

W3C:

1. Validator W3: És molt important passar aquesta validació en totes les pàgines que vam realitzar ja que pot incidir directament sobre el nostre SEO. La W3C és un estàndard internacional que ens permet saber si la nostra web es visualitzarà correctament en tots els navegadors actuals, a més de veure si tenim errors de codi. (validator.w3.org)

Seguretat:

1. Observatory de Mozilla: És gratuïta i et dóna molta informació sobre la seguretat del nostre servidor i també de la seguretat del nostre codi. (observatory.mozilla.org)

2. HT Bridge: Una altra utilitat interessant sobre la seguretat del nostre codi i tot el servidor en general. (htbridge.com)

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar