Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Traducció d'un web amb criteris SEO

Traducció d'un web amb criteris SEO

Net Engineer | 14/09/2020 13:32:28
Traducció d'un web amb criteris SEO

El nostre projecte web haurà de competir amb altres pàgines del seu mateix sector, temàtica i idioma en els principals cercadors d'Internet de cada país. Per exemple, en el cas d'Espanya, estarem parlant principalment de Google. Així que el nostre servei, el nostre producte, rivalitzarà amb altres de la competència per poder sortir en les primeres posicions dels resultats de recerca dels principals cercadors web.
 
Sortir a les primeres posicions dels cercadors a les recerques relacionades serà un dels nostres principals objectius per poder ser visibles a la xarxa. És una tasca laboriosa, però possible si realitzem totes les accions correctament. A continuació us ho detallem una mica més...
 
S'ha de realitzar un bon posicionament web optimitzant el codi de la pàgina o dinamitzant els continguts per aconseguir-ho. Amb aquestes accions millorarem el SEO (posicionament orgànic natural) del nostre lloc web. Es tracta d'una carrera de fons, un posicionament a llarg termini però que ens donarà moltes visites, i que si tenim una sèrie de conceptes clau que es mantindran fixes en el temps, és indispensable realitzar bé aquestes accions encarades a millorar el SEO.

Farem una recerca de paraules clau que farem servir en les diferents pàgines del nostre lloc web per afavorir la seva promoció SEO, també optimitzarem el codi, realitzarem altes en diferents directoris, posarem pàgines d'enllaç internes... Com ja us hem comentat, un aspecte importantíssim per obtenir un bon SEO és que el contingut tingui les paraules clau necessàries per "agradar" a les aranyes dels principals motors de cerca. Aquest contingut també ha de ser natural, és a dir, no podem repetir incansablement un concepte pensant que així els cercadors segur que ens troben. Un percentatge excessiu de determinades paraules, pot ser sinònim per al motor de cerca d'un contingut forçat per SEO, és a dir, no natural.
 
I arribem a el punt on volem fer un èmfasi especial... Les traduccions a diferents idiomes influeixen en el SEO?
 
¡I tant que sí! La qualitat de la traducció d'un lloc web influeix i afecta al posicionament i la qualitat del SEO. És a dir, l'estudi de paraules clau minuciós i la creació de textos naturals reals que mostrin als cercadors un contingut de qualitat, optimitzat per SEO, s'ha de respectar en totes les versions de la pàgina web. Hem de comptar amb els serveis d'una agència que ens ajudi a traduir tècnicament (no genèricament).  Adaptant el contingut a la realitat de cada lloc en funció de l' idioma o de la zona en la que vulguem tenir presència. Així que si necessiteu traduir els vostres documents, treballar amb una agència de confiança, ens ajudarà a no perdre el posicionament en cap dels idiomes del nostre lloc web. Traduir professionalment un text ens assegurarà que es realitzi bé la interpretació i traducció de tot el contingut del nostre lloc web. Adaptarem l'estratègia SEO al mercat, és a dir, no serà la mateixa "fotografia" d'estudi la que realitzarem per al mercat, per exemple, espanyol, que per al francès. Però sense cap mena de dubte, la qualitat de les traduccions i interpretacions dels textos ha de ser professional i específica. En el següent enllaç veureu un web amb traduccions específiques i técniques per a una tipologia de producte amb una traducció molt concreta.
 
Una bona presència a la xarxa del nostre lloc web natural és possible, si tenim en compte tots aquests consells que us hem donat, i que esperem us siguin de molta ajuda.
 
 
Traducció textos web

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar