Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Importància de les URLs en posicionament

Importància de les URLs en posicionament

Net Engineer | 14/11/2017 11:52:57
Importància de les URLs en posicionament

Un cop tenim preparada l'estructura, els continguts i les paraules clau principals per a cada pàgina del nostre web, arriba l'hora de decidir que posar en les url 's (Uniform Resource Locator).

Hi ha diversos nivells en la url, tots ells importants per al posicionament SEO, des del nom del domini als noms dels arxius finals. Normalment es poden modificar tots els nivells fàcilment almenys el nom del domini, que el vam comprar durant un cert període de temps.

La correcta implementació d'aquests camps pot suposar estar per davant o per darrere de la nostra competència per a una determinada paraula clau cercada a Google oa Bing.

Hem de sempre tenir en compte de amb fer keyword stuffing o el que és el mateix, sobrecarregar el nostre contingut amb paraules clau (incloent Meta Tags, url, ...) Per aquest motiu, hem de sempre anar controlant la densitat de les nostres paraules clau mentre les anem introduint en els diferents llocs, afegint més text en el contingut en el cas que la densitat ens pugi massa.

Les URL 's ens ajudaran a indicar als diferents cercadors que conté la nostra pàgina, per així el puguin indexar en els seus rànquings correctament. Sembla ser que cada vegada els cercadors com Google tenen en menor consideració les URL 's, tot i així continua sent aconsellable optimitzar correctament.

Una URL és un nom en format text que apunta a una IP d'un servidor, està composta per diversos nivells, protocol, nom del domini, subdominis, carpetes, ... que descrivim a continuació:

- Protocol: http o https, és el mètode d'enviament de dades, en https les dades de envien encriptades i és més segur per exemple si s'envien dades personals. Segons Google posiciona millor si el protocol és https, pel que recomanem comprar un certificat al costat del nom del domini.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com

- Domini: És el nom principal de la pàgina web. S'ha de registrar i pagar anualment amb opció a comprar per diversos anys, sempre que estigui lliure. El domini és el més difícil de canviar posteriorment. Per aquest motiu és important decidir correctament aquest nom, si pot afegir alguna paraula clau millor, però que no sigui molt llarg perquè la gent pugui recordar-ho.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com

- Extensió del domini: És el TLD, indica al fet que va destinat el domini, per exemple, un ".com" indica que pertany a una marca comercial. També hi ha regionals, per exemple l'extensió ".es", que indica que està destinada a públic d'Espanya. Recomanem comprar una extensió regional sempre que la nostra web es pugui orientar un país en concret i un .com si és d'àmbit internacional.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com

- Subdominis: Com el seu nom indica, és una ramificació del domini principal, normalment no tindrem restriccions per registrar tots els subdominis necessaris dins el panell de control del nostre hosting. Podem utilitzar els subdominis per categoritzar les nostres pàgines. En cas de no tenir subdominis actius, en el nostre domini apareixerà el subdomini estàndard "www", tret que ho desactivem manualment, que no ho recomanem.
Exemple: https://zapatos-de-piel.zapatosgarcia.com

- Carpetes i subcarpetes: Són semblants als subdominis en termes SEO, serveixen per categoritzar pàgines.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com/zapatos-de-piel/

- Pàgines: és el nom de l'arxiu, normalment acabat per ".html", ".php", "asp", és el nivell més baix de la nostra url.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com/zapatos-de-piel.html

- Paràmetres: Els paràmetres són informacions extra que es passen entre pàgines, per mostrar un o un altre contingut diferent segons les seves dades, molt utilitzat en botigues virtuals per mostrar resultats que provenen de filtres. Aquests paràmetres hem de evitar-los, a part que els cercadors ho tenen en molt baixa consideració, podem ser penalitzats per pàgines duplicades. En el cas que sigui necessari tenir paràmetres en les nostres url 's, recomanem afegir el Meta Tag "canonical" a la nostra pàgina, d'aquesta manera evitarem penalitzacions per pàgines duplicades.
Exemple: https://www.zapatosgarcia.com/zapatos-de-piel.html?color=verde

Centrant-nos una mica en el nom de les pàgines, que serà el que més tindrem i el que més podrem modificar, comentar que la pàgina principal o índex, no podrem canviar-li el nom, que serà un "index.html" o "default.html ", però si es podrà canviar el nom en el cas de ser una pàgina interna.

El nom de l'arxiu ha de contenir alguna o totes les paraules clau escollides prèviament per a cada pàgina en concret, separades entre elles per guions mitjans i evitar altres caràcters especials o estranys com guions baixos, símbols matemàtics, accents, dièresi, ....

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar