Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOGS

UNA BONA ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING ONLINE

Blogs

Existeixen diversos tipus de bloc en funció de la temàtica que tracten: personals, d'experts, polítics, periodístics, professionals, corporatius... Es tracta de diaris interactius amb dates de publicació que ens permeten seguir la línia temporal de tot allò que s'ha compartit amb una periodicitat molt alta, es a dir que són un generador de continguts molt interessant.
El Bloc és una eina molt potent a tenir en compte en les nostres estratègies de màrqueting online, una ajuda molt important pel posicionament i una finestra per comunicar-se molt interessant. Alhora de fer els nostres blocs, treballem amb plataformes com WordPress o Blogger.

Perquè un bloc?

Si un dels seus objectius és tenir més notorietat a la xarxa i que això es tradueixi en més visites, més leads, un bloc corporatiu ben optimitzat és una eina indispensable. És una eina molt potent per posicionar-se amb les paraules clau escollides.

Però, perquè pot interessar-li un bloc a la seva empresa? Doncs per aconseguir més contactes gràcies a l'augment de les visites, per aconseguir més pàgines indexades al seu web empresarial, per aconseguir un millor posicionament en els cercadors, per aconseguir que es parli de la seva marca en diferents canals a la xarxa...
És molt important valorar la importància que ens pot suposar el fet d'aconseguir ser un referent en el sector pel fet d'ajudar als usuaris a resoldre els seus dubtes. Si oferim un contingut atractiu, podem aconseguir atraure l'atenció de l'usuari que pot ser un client potencial.
Cada vegada que fem un article, l'hem de difondre a les xarxes socials i crear un impacte exponencial, tota informació de la marca passa a ser part de la seva reputació a Internet. Generar un post espectacular serà un reclam de visites a curt i llarg termini. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar