Loading...

BOTIGUES ONLINE

NO PERDI CAP OPORTUNITAT DE VENDRE

Botigues online

A Net Engineer li proposem botigues online amb programacions a mida; gestors intuïtius, assessorament personalitzat i suport en la totalitat del projecte. Intervenim en tot el procés de creació: planificació, disseny, programació, parametrització, l'entrada de productes i manteniment per tal d'aconseguir una botiga online rendible.
No només programem botigues online, sinó que tenim molta experiència com administradors amb pàgines d'èxit i el podem assessorar de com fer la botiga així com de les casuístiques típiques en que un comerç es pot trobar una vegada començada l'activitat i que cal saber administrar correctament.

Una botiga online?

La botiga ideal no té horaris, és interactiva i no requereix desplaçament, és atractiva i funcional i això és el que busquem amb les nostres botigues online. Aprofiti els avantatges de crear un comerç a la xarxa.

Oferim la possibilitat d'integrar el software de la botiga amb un ERP; integrar elements tals com la producció, inventari, distribució, enviaments, factures... en el seu backoffice, un programa de gestió online a mida pel seu negoci. Per altre banda, oferim la possibilitat de treballar amb plataformes estàndards tals com Prestashop o Magento.
Per fer més visibles els seus productes, també els oferim la possibilitat de crear la seva botiga a Ebay i Amazon. Degut al gran nombre d'usuaris que consulten aquestes webs, és una molt bona oportunitat anunciar-hi també els seus productes.
A Net Engineer li oferim en tot moment el nostre assessorament davant qualsevol dubte o problema alhora de gestionar la seva botiga, i si així ho definim, farem un seguiment dels resultats de la mateixa per intentar en tot moment establir les millors estratègies per aconseguir els millors resultats possibles. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació