Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

COMMUNITY MANAGER

EXPERTS EN SOCIAL MÈDIA

Community Management

La seva identitat digital s'ha de fer créixer, construir y mimar. Com a Community Managers fem una gestió estratègica de les xarxes socials per a generar-li una bona reputació a la xarxa. Un perfil positiu, actiu i interessant pels altres usuaris. El nostre objectiu és el d'aconseguir un flux d'informació i opinió òptim per a la seva marca.
Gestionem el soroll a la xarxa i fem créixer la seva comunitat online. Algunes de les xarxes que gestionem són: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Vimeo, Linkedin,Pinetest, Google Plus, etc. No es pot realitzar una bona gestió de les xarxes sense un bon contingut per publicar. A Net Engineer generem els continguts específics per a cada necessitat.

Màrqueting de continguts

La principal estratègia per una bona gestió de Community Manager és la de crear continguts de qualitat. No es poden generar només continguts comercials sinó que cal aportar valor afegit a les nostres publicacions.

Però, i quina és la millor estratègia a seguir? A Net Engineer farem un estudi de la seva empresa i dels seus productes per tal de recomanar-li les xarxes més interessants per a vostè per tal d'obtenir els millors resultats. Pensem que no cal ser presents a totes les xarxes socials, el que cal fer és focalitzar-nos en les que ens puguin resultar més útils.
Les accions a realitzar són diverses i complexes, cal generar contingut de valor, conèixer l'empresa i els seus consumidors, generar confiança, tenir cura de la postvenda, de la fidelització, aconseguir seguidors... En definitiva plantejar clarament quins són els nostres objectius i ser conseqüents amb la nostra estratègia.
Per tal de gestionar correctament totes les xarxes: promoció, comercialització, moderació... és molt important que la seva empresa disposi d'un bon administrador de xarxes socials. Es tracta d'aconseguir millor presència i una millor reputació online que la seva competència. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar