Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

EMAIL MÀRQUETING / NEWSLETTERS

CAMPANYES PUBLICITARIES ONLINE

Email màrqueting / Newsletters

Realitzem enviaments de newsletters professionals a les seves llistes de contactes. Els newsletters són un màrqueting de focalització precisa per enviar la informació personalitzada als seus clients. Es tracta d'un acte comunicatiu online així com una acció de màrqueting directe. Volem transmetre missatges als nostres contactes mitjançant l'email màrqueting.
Net Engineer té les eines necessàries per fer enviaments massius sense que siguin considerats spam; generem les campanyes publicitàries amb newsletters innovadors, personalitzats i focalitzats per a moments puntuals o de manera regular. A Net Engineer procurem ser un actiu constant alhora de proposar possibles oportunitats d'enviament per als seus clients.

I perquè email màrqueting?

Per mantenir un contacte viu, dinàmic i informatiu mitjançant els seus butlletins o newsletters amb els seus contactes. Cuidem els nostres receptors per a conservar una reputació de marca immaculada; no fem spam, generem oportunitats.

Alguns dels avantatges de l'inbound marketing és que es tracta d'una eina molt eficaç de màrqueting directe si aquesta s'enfoca correctament. Gràcies als enviaments, mantenim un contacte constant amb els nostres clients o clients potencials i el cost és molt reduït si el comparem amb altres sistemes d'enviament d'informació.
Els newsletters són un recurs molt simple d'implementar i configurar i aquest tipus de campanyes ens permeten arribar a un gran nombre de contactes, permeten crear interacció amb els destinataris cosa que pot ajudar a la seva reputació a la xarxa i ens permeten segmentar els enviaments per tal de focalitzar el missatge.
Contacti amb nosaltres sense compromís i li realitzarem les seves campanyes d'enviament de newsletters presentant-li si ho desitja, les estadístiques necessàries per valorar-ne els resultats.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar