Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY DE BANNERS PUBLICITARIS

CAMPANYES PUBLICITARIES ONLINE

Disseny de banners publicitaris

Un missatge creatiu, oportú, que cridi l'atenció, amb les dades essencials clares i directes és el que defineix un bon banner publicitari. A Net Engineer elaborem la seva campanya online de la manera més efectiva per aconseguir més visites, redireccions i interacció cap a les seves pàgines empresarials.
Una publicitat amb baners efectiva es tradueix en més contactes i és una bona alternativa als anuncis patrocinats als buscadors. Cal que el seu disseny cridi a la interacció constantment per tal que inciti a l'usuari a clicar-hi. Treballem amb diferents mides i formats per tal de donar resposta a les diferents demandes dels clients.

Baners d'Adwords

Treballem amb les mides estàndards d'adwords que ofereixen millor rendiment i complim amb els requisits establerts per Google per admetre el baner: format, qualitat, evitar efectes de pampallugueig, que siguin genuïns...

Els nostres baners poden ser estàtics, animats o rotatius, combinant text i imatge. El seu objectiu sempre serà el de redireccionar els usuaris cap a la nostra pàgina corporativa donant a conèixer els productes i serveis destacats per vostè en cada moment. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.
Cal tenir molt clar quin és l'objectiu de la campanya i escollir la imatge del baner, el seu format, la seva tipologia i la manera en que el publicitarem. Hem de tenir present de que no tots els formats són viables per a tots els canals i que el cost de la promoció també variarà en funció del sistema que escollim.
Alguns dels sistemes que es fan servir pel màrqueting a Internet mitjançant baners publicitaris són el CPM (pagament per mil impressions), el CPC (pagament per clic) o el CPA (pagament per acció). Cadascun d'aquests models de pagament té els seus pros i contres. Posi's en contacte amb nosaltres i l'assessorarem de quina és la millor estratègia.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar