Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY DE CATÀLEGS I FULLETS

IMPRESSIÓ DIGITAL I ÒFSET

Disseny de catàlegs i fullets

La publicitat en mà per a l'empresa funciona molt bé en campanyes puntuals. Ens permet informar al consumidor de primera mà d'allò que oferim o simplement presentar els nostres serveis de manera detallada. Malgrat el “boom” publicitari sofert via Internet, el fet d'entregar un objecte físic genera un feedback molt positiu que no podem deixar escapar.
A Net Engineer tenim un departament de disseny especialitzat en l'elaboració de catàlegs, fullets, díptics... Sempre personalitzant el format i la proposta gràfica per aconseguir el millor resultat possible. Som originals sense perdre de vista la funcionalitat. Per a nosaltres són importantíssims tant els acabats com el disseny en sí.

El que necessita

Un catàleg o fullet d'empresa és l'aparador perfecte per mostrar els seus productes. El pot ajudar a aconseguir més vendes i dona un valor afegit a la seva imatge empresarial. A Net Engineer treballem professionalment i en el temps pactat.

Per altre banda, si el que vol és un catàleg digital podem preparar-li el document en el format adient per tal de penjar-lo al seu lloc web, les seves xarxes socials, etc... Treballem tant amb catàlegs i fullets físics (impresos) com en pdfs optimitzats per tal de poder penjar-los a Internet de manera correcta.
Si necessita promoure uns productes en concret, la seva empresa ofereix una línea nova de serveis, ha de participar en una fira o esdeveniment o simplement vol explicar la seva activitat de manera visual i entenedora, un catàleg o fullet empresarial pot ser un bon recurs per arribar al consumidor final.
Tenim una extensa experiència de més de 20 anys en el sector i entenem perfectament la importància d'una bona imatge corporativa; coneixem els beneficis que aquesta ens pot donar. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i estudiarem la millor proposta de catàleg o fullet per la seva empresa.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar