Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY DE LOGOTIPS

LA IMPORTÀNCIA D'UNA PRIMERA IMPRESSIÓ

Disseny de logotips

Com volem que ens percebin? Una de les primeres impressions que donarà el nostre negoci és la imatge corporativa, el logotip. S'ha d'entendre el seu significat i ha de resultar atractiu. A Net Engineer tenim una llarga experiència en el disseny de logotips que ens ha permès tenir una idea claríssima de quins són els que funcionen i quins els que no funcionen.
És molt important tenir un logotip únic, adaptable, apropiat i atemporal; el seu logotip ha de connectar sempre amb el client. Net Engineer li farà la millor proposta per respondre a les seves necessitats després d'un estudi exhaustiu de la seva empresa, el seu sector i la seva competència directa.

El poder de la imatge

Està més que demostrat que retenim més una imatge que una frase. Per tant, el poder d'una mirada pot tenir molt a veure amb el nostre èxit. El seu logotip ha de representar la seva essència.

Fa més de 20 anys que ens dediquem al món de la imatge gràfica, el disseny de catàlegs, llocs web, fullets, rètols, targetes i logotips. És a dir que alhora de plantejar un disseny de logotip no només en plantegem el seu equilibri estètic sinó també el seu funcionament en totes les aplicacions possibles.
Entenem que els logotips han de ser versàtils, fàcils de recordar, han de ser perennes, han de seduir, han de buscar la màxima síntesi, han de poder aplicar-se en diferents formats (tant de mida com de color) i finalment, han de ser la imatge conceptual representativa de la seva empresa.
La inversió en un bon logotip li serà retornada gràcies a que les seves campanyes promocionals resultaran molt més efectives i atractives. El logotip es mostrarà a la seva web, a les xarxes socials, a la papereria corporativa, a la façana... Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar