Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

QUI SOM

UN EQUIP DINÀMIC I EXPERIMENTAT

L'equip

Equip Net Engineer

Benvinguts!

Contactin amb mi per qualsevol consulta web :)

Marc Torrentsgenerós
Departament comercial i director de projectes
Equip Net Engineer

Hola!

Visitin les nostres xarxes i parlem de disseny ;P

Marina Òrrit
Departament de disseny
Equip Net Engineer

What's Up!

Visitin les nostres xarxes i parlem de programació ;)

Josep Heras
Programació i posicionament web

Marc Torrentsgenerós

Sóc de tarannà eminentment pragmàtic, el meu objectiu és la rendibilitat. Crec que el disseny és una eina vital, no pas l’objectiu.

Marc Torrentsgenerós
El Marc és Enginyer Superior en Telecomunicacions i Enginyer Superior en Electrònica per la UPC. Malgrat el seu perfil tècnic va especialitzar-se tant a la universitat com en el món laboral, en màrqueting i conceptes econòmics aplicats a productes tecnològics. Ha treballat a Alemanya en entorns internacionals, aprenent diferents maneres de gestionar i pensar.
A Net Engineer, realitza tasques comercials i de gestió de projectes. Es nota que gaudeix amb la varietat de projectes als que ens enfrontem. Sempre diu que és un aprendre constant, tant perquè la tecnologia evoluciona ràpidament com perquè cada projecte és un món.

Marina Òrrit

Enamorada del disseny al servei de les persones, mimant als qui realment en faran ús. És molt divertit treballar amb la gran gamma d'estils i colors que conformen els gustos de la gent.

Marina Òrrit
La Marina es va formar a l'escola de disseny d'ESDI de Sabadell, graduant-se l'any 2006. Fins hi tot abans de sortir de la carrera, ja treballava en estudis de disseny fent tasques de maquetació, disseny de marques, packaging, disseny web, fotografia...
Des del 2012 forma part de l'equip de Net Engineer a on realitza principalment tasques de disseny gràfic, web i community manager. Col•labora amb els seus companys en tot allò que sigui necessari, i després de més de deu anys en el sector, continua afrontant els projectes amb el somriure del primer dia.

Josep Heras

La tecnologia és com un riu en moviment que es mou, varia i té vida en el seu interior, cal entendre-la i adaptar-s’hi per no caure de la barca.

Josep Heras
El Josep va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions. Ha realitzat diferents cursos de programació i posicionament. A part de la seva formació acadèmica és un autodidacta convençut amb una fam constant per aprendre noves coses.
Gràcies a la seva llarga experiència i sobretot perquè li agrada el que fa, gestiona projectes molt diversos, des de la programació web més complexa fins a la gestió de campanyes SEM optimitzades.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar