Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

FACEBOOK

LA PRINCIPAL XARXA SOCIAL DEL MÓN

Facebook

Facebook és el Social Media amb més usuaris del món amb un mercat objectiu molt ampli. L'edat dels seus usuaris va dels 13 anys a persones de més de 65 anys que han crescut amb la xarxa. Hi trobem gent de totes les classes socials i ocupacions, tant homes com dones.
Es tracta d'una xarxa amb un públic molt ampli alhora de fer-la servir com a canal de comunicació per a la nostra activitat empresarial. Facebook permet el feedback directe en temps real amb l'usuari, i això pot ser una arma molt potent a favor nostre, però si es gestiona de manera incorrecte, una bomba de rellotgeria.

Usuaris de Facebook

Els usuaris que venen des de Facebook tenen un baix percentatge de rebot i un temps alt de permanència a la pàgina degut a que l'usuari navega per més pàgines secundaries (o internes) de la nostra web empresarial.

Com a Community Managers els nostres serveis a Facebook consistiran en entrar continguts de manera regular i adient en cada moment amb la realitat de l'empresa així com dels inputs rebuts a través de la mateixa xarxa, hi ho farem amb seny i professionalitat; el diàleg directe amb l'usuari a Facebook ha de ser constant i adient.
Els continguts a Facebook cal que siguin importants, lúdics, informatius... i els hem de renovar constantment, cosa que requereix una infraestructura empresarial especialitzada. A Net Engineer li mantindrem la seva pàgina actualitzada i activa per aconseguir crear una comunitat, moderar l'opinió dels usuaris, tenir un canal directe amb els clients...
Generar una comunitat al voltant de la nostra pàgina ens permetrà enfortir i millorar la relació amb els nostres clients, subscriptors, fans... Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta de gestió de la seva pàgina de Facebook o ni generarem una de nova si no en disposa d'una.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar