Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

FOTOGRAFIA

LA FORÇA DE LA IMATGE

Fotografia

Una imatge val més que mil paraules, per això és tant important la manera com es mostra la seva informació a la xarxa o en els diferents suports físics tals com cartells, xarxes socials, publicitat... Les fotografies han de ser atraients i encertades. Si necessita instantànies de la seva activitat per plasmar les seves propostes, Net Engineer li ofereix el servei de fotografia.
En el moment en que es planteja fer la web empresarial, ser present a les xarxes, enviar Newsletters, crear campanyes publicitàries... en totes aquestes tasques requerirà fotografies d' empresa o de producte (estàndards o en format 360º). Totes aquestes instantànies formaran part de la seva imatge d'empresa.

360º

Disposem d'un estudi de fotografia per poder fer sessions fotogràfiques a persones o productes. Realitzem seqüències de fotografies per mostrar els objectes rotant 360º, un sistema perfecte per ensenyar els productes de les botigues online.

Panoràmiques 360º

Disposem de les eines necessàries per a preparar panoràmiques 3D de locals o paissatges.

Si el que necessita és una pàgina web a on es mostrin els seus productes o mostrar la seva activitat, caldrà fer les fotografies empresarials o les fotografies a 360 graus o estàtiques. Com experts en comunicació prendrem les instantànies coneixent la plataforma i el format final en que es mostraran, per tant, tindrem en compte les especificacions concretes.
No menystingui la importància d'un bon discurs visual per tal de treure el màxim rendiment a la seva activitat. A Net Engineer estudiarem quines són les fotografies més adients per satisfer de la millor manera possible les seves necessitats i li dispensarem un tracte directe i personal per poder oferir-li un material fotogràfic de qualitat.
Per exemple, si necessita fer les instantànies pel seu ecommerce, una bona opció són les rotacions de producte a on es fotografia el gènere rotant per tal de poder veure'n tots els angles. Si en canvi el que busca són unes fotografies de qualitat però més genèriques, tenim accés a bancs d'imatges professionals. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar