Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

HOSTING I DOMINIS

LA MILLOR QUALITAT I EL MILLOR SERVEI

Hosting i dominis

El nostre servei d'allotjament web és nacional, un aspecte molt positiu pel bon posicionament SEO i per garantir més rapidesa i fiabilitat en el servei. A Net Engineer l'atendrem personalment i li donarem el millor suport tècnic; per això li assignarem una persona amb qui poder gestionar directament qualsevol consulta.
Oferim un hosting de qualitat, ho notarà tant en el correu electrònic, com en la descàrrega web o el posicionament orgànic. Amb els nostres serveis podrà gaudir d'un pla d'allotjament personalitzat, responsable i presencial. Compte amb les ofertes atractives i molt econòmiques de hosting, si vol mantenir el seu projecte de manera segura, un hosting fiable és fonamental.

Un hosting de 1ª

Per tal d'oferir-li el millor servei de hosting tindrem en compte aspectes com la tipologia de la seva web, la quantitat de disc dur que necessita que li sigui assignada, la quantitat de llocs web a instal·lar al hosting,...

El seu domini és la seva identitat a Internet i en pot posseir diversos alhora. Gestionem el registre, manteniment, renovació o trasllat i l'assessorem si n'ha d'escollir un de nou per tal d'aconseguir els millors resultats possibles. Un bon domini és essencial si volem tenir una presència veritable i consolidada a la xarxa.
Gestionem dominis genèrics (.com, .net, .info, .org...), dominis restingits (.cat, .mobi, .tel...) i dominis regionals (.es, .eu, .us...) En tot moment podrà contactar amb nosaltres a les nostres oficines de Santpedor (Manresa) i l'atendrem ràpidament per resoldre qualsevol problema o dubte que li pugui sorgir.
A Net Engineer gestionem el registre i manteniment del seu domini tant si es nou com si s'ha de gestionar el seu trasllat. I si aquest domini va lligat a un hosting, li assignem un responsable d'allotjament web amb el qui podrà contactar si te qualsevol dubte o consulta. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar