Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

INSTAGRAM

ELS SENTITS AL SERVEI DEL 2.0

Instagram

Instagram és una de les xarxes més populars per compartir imatges, és espontània i molt sensorial. Els filtres que s'hi utilitzen evoquen directament als sentiments dels usuaris: als seus records. És una xarxa fantàstica per a promocionar tendències i moda. És la plataforma gràfica per excel·lència i ens ajudarà a crear un vincle emocional cap a la nostra marca.
Els nostres serveis com a Community Manager a Instagram consistiran en publicar amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la xarxa, fer un bon ús dels #hastags per aconseguir més popularitat, interactuar amb l'audiència, penjar imatges interessants aportades per vostè o de producció pròpia.

Creació de marca

Mostrar els nostres productes i serveis a Instagram ens permetrà diferenciar-nos de la competència, potenciar positivament la nostra marca i millorar l'estratègia de màrqueting dels nostres continguts.

És la xarxa social del mòbil per excel·lència, la fem servir directament des d'aquest dispositiu, plasmant tot el que succeeix al nostre voltant. Aquesta característica pot ser molt interessant per la nostra estratègia comunicativa. Ens pot permetre una gran visibilitat per al nostre negoci: clients, entorn, productes...
Instagram és un homenatge a les antigues Polaroid i des de que va ser creada l'any 2010, no ha parat de créixer el seu nombre d'usuaris. El seu atractiu visual fa que esdevingui una eina molt potent pel seu ús tant personal com empresarial cosa que ens permetrà conèixer de primera mà les opinions del nostra públic objectiu.
Podem geoposicionar les imatges per tal d'ubicar-les al nostre negoci i aquestes poden ser compartides i vistes pels nostres clients. És doncs, una eina de creació de marca molt potent que ens permetrà fidelitzar clients així com diferenciar-nos de la competència. Contacti amb nosaltres sense cap compromis i li farem una proposta per gestionar el seu compte a Instagram.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar