Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

LINKEDIN

LA XARXA ENTRE PROFESSIONALS

Linkedin

Linkedin és la xarxa social empresarial per excel·lència i la més gran del món. No només serveix per promocionar-se, sinó per establir connexions, relacions, grups de treball... És el portal professional que ens permetrà aconseguir contactes professionals de qualitat, relacionar-nos amb altres empreses, establir-nos com a referents sectorials, fer campanyes publicitàries...
També és una eina ideal per a connectar amb perfils interessants per a treballar a l'empresa, establir credibilitat,expandir-se alhora de fer negocis... Linkedin no només és un perfil, sinó que ens permet promoure els nostres serveis i productes així com explicar les novetats de la nostra empresa, entrar en grups de treball, etc.

Un missatge focalitzat

Linkedin ens dona la possibilitat de segmentar les nostres accions en el públic objectiu que ens interessi en cada moment. És un eina de branding excel·lent que ens permet gestionar la nostra reputació online.

Els nostres serveis com a Community Managers consistiran en publicar amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la xarxa, tenir un perfil professional complert en tot moment, explicar la nostra activitat, els nostres productes o serveis, tenir un canal obert professional, interactuar amb els grups, etc.
Linkedin és la xarxa professional per excel·lència, és la més efectiva alhora de generar leads, es tracta de la xarxa business-to-business (B2B) més potent que hi ha actualment. Comercialment, el 80% dels usuaris de Linkedin tenen de 35 anys en amunt, per tant és un públic objectiu molt interessant alhora de fer negoci.
Algunes de les accions que ens permet fer la xarxa són crear una pàgina d'empresa, grups temàtics, donar servei d'atenció al client contestant els dubtes que pugui tenir, fer anuncis publicitaris... Demani'ns pressupost sense compromís i li farem una proposta per gestionar o crear el seu compte de Linkedin.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar