Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

MÀRQUETING ONLINE

CAMPANYES D'ADWORDS, SEM, FACEBOOK...

MÀRQUETING PER INTERNET

Un dels sistemes per incrementar les visites al seu web és mitjançant anuncis publicitaris en els cercadors; campanyes SEM. Treballem amb Adwords de Google, anuncis de Facebook, anuncis de Twitter, Bing Ads,... que ens permet posar publicitat en els resultats del cercadors o en altres webs relacionades (xarxa de display). És un sistema ideal per a complementar el SEO.
Podem generar campanyes de pagament en diferents cercadors (SEM), a les xarxes socials o en webs estratègiques del sector. A Net Engineer l'assessorem sobre quina és la millor campanya a executar, el tipus d'anunci, l'entorn a on publicitar-se, etc... i podrà veure'n els resultats ràpidament!

Què és el SEM?

És un sistema de promoció amb rendiments a curt termini, perfectament compatible amb la promoció orgànica i especialment indicat per a campanyes temporals i de venda online amb resultats a curt termini.

Una campanya SEM és perfecta per complementar amb el posicionament SEO ja que els resultats d'aquest són a llarg termini. Per això gràcies a campanyes en diferents cercadors, xarxes socials, comparadors de preus o altres webs estratègiques podem aconseguir una promoció més ràpida. En el cas de Facebook, per exemple, ens permet focalitzar el nostre missatge a un target molt específic.
Un exemple d'aquest tipus d'anuncis són els que funcionen per pagament per clic, el qual només genera un cost al clicar l'anunci (no pel fet d'aparèixer). Així doncs vostè només paga si hi ha algú interessat en accedir a l'adreça de destí. És per aquest motiu que les visites que s'obtenen son molt qualificades i permeten estudiar la rendibilitat de cadascun dels anuncis.
Altres formats d'anuncis serien els anuncis gràfics, vídeos, anuncis per a mòbils... Si ens explica el seu projecte, li realitzarem la campanya de promoció web a mida més adient per obtenir els millors resultats possibles. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i ens posarem en contacte amb vostè per estudiar el seu cas.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar