Loading...

NAMING

EL PODER D'UN BON NOM

Naming

Té nom la seva marca? En necessita un? A Net Engineer som especialistes en Naming. A través d'un estudi del que s'està fent en negocis del mateix sector que el seu, mida, zona... Elaborarem un informe exhaustiu que ens permetrà trobar la millor definició per a la seva marca. Un bon nom pot ser una de les causes de l'èxit o el fracàs del seu projecte de negoci.
El nom és el missatge relatiu a la nostra empresa que més faran servir els nostres clients, proveïdors, contactes... El nom es llegirà, es veurà, s'escriurà... Una imatge corporativa pot variar al llarg dels anys, actualitzar-se, però el nom que haguem escollit prevaldrà i es mantindrà, de manera que ha de tenir la força suficient per tal de no quedar obsolet.

La importància del nom

La gent l'ha d'identificar fàcilment, el seu nom no pot ser perenne en el temps, ha de representar en tot moment els seus valors empresarials. Un bon naiming ens facilitarà les tasques de SEO.

En el procés de creació d'identitat de la seva marca el que buscarem és el tret diferencial respecte la resta. La nostra proposta sorgirà d'aplicar tècniques específiques tals com l'anàlisi de l'empresa, dels seus productes, la seva imatge, neologismes, sufixes, jocs de paraules, aspectes de posicionament als cercadors, etc.
El nom de la seva empresa serà el primer contacte que tingui amb els seus clients, proveïdors, usuaris... Cal que el recordin amb facilitat i que sigui una primera carta de presentació de primera. És el primer graó de l'escala que anirà conformant la seva imatge empresarial.
A Net Engineer realitzarem l'anàlisi pertinent (de la seva empresa, de la competència, del sector...) Definirem quin és el millor nom per al seu negoci. El nom que identifiqui perfectament la seva identitat, la seva activitat i el seu esperit. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació