Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

NAMING

EL PODER D'UN BON NOM

Naming

Té nom la seva marca? En necessita un? A Net Engineer som especialistes en Naming. A través d'un estudi del que s'està fent en negocis del mateix sector que el seu, mida, zona... Elaborarem un informe exhaustiu que ens permetrà trobar la millor definició per a la seva marca. Un bon nom pot ser una de les causes de l'èxit o el fracàs del seu projecte de negoci.
El nom és el missatge relatiu a la nostra empresa que més faran servir els nostres clients, proveïdors, contactes... El nom es llegirà, es veurà, s'escriurà... Una imatge corporativa pot variar al llarg dels anys, actualitzar-se, però el nom que haguem escollit prevaldrà i es mantindrà, de manera que ha de tenir la força suficient per tal de no quedar obsolet.

La importància del nom

La gent l'ha d'identificar fàcilment, el seu nom no pot ser perenne en el temps, ha de representar en tot moment els seus valors empresarials. Un bon naiming ens facilitarà les tasques de SEO.

En el procés de creació d'identitat de la seva marca el que buscarem és el tret diferencial respecte la resta. La nostra proposta sorgirà d'aplicar tècniques específiques tals com l'anàlisi de l'empresa, dels seus productes, la seva imatge, neologismes, sufixes, jocs de paraules, aspectes de posicionament als cercadors, etc.
El nom de la seva empresa serà el primer contacte que tingui amb els seus clients, proveïdors, usuaris... Cal que el recordin amb facilitat i que sigui una primera carta de presentació de primera. És el primer graó de l'escala que anirà conformant la seva imatge empresarial.
A Net Engineer realitzarem l'anàlisi pertinent (de la seva empresa, de la competència, del sector...) Definirem quin és el millor nom per al seu negoci. El nom que identifiqui perfectament la seva identitat, la seva activitat i el seu esperit. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar