Web de producte amb vídeo per web de Castel Pack

Noticia de Net Engineer | 12/01/2021 12:31:39

Us presentem una nova web de producte per promocionar un producte determinat de Castel Pack amb un vídeo per web a la capçalera.

Es tracta d'una petita web de producte optimitzada per SEO centrada en aconseguir més leads amb una acurada presentació gràfica i la gravació i edició d'un vídeo per web per promocionar un producte determinat.

Aquesta web de producte amb vídeo per web ha estat pensada i estructurada per tal d'aconseguir bons resultats als cercadors web. Per aconseguir-ho, hem optimitzat el contingut per SEO. També hem estructurat aquest contingut pensant en la millor estratègia online per la promoció del producte "bosses isotèrmiques de paper".

Volem destacar l'estratègia que hem buscat en termes de posicionament per aquesta web de producte amb vídeo per web: la promoció de determinades paraules clau així com l'organització del contingut per tipologia d'empresa que fa ús d'aquest tipus de producte: peixateries, carnisseries, "take away"... Aquesta estratègia per aconseguir aquests bons resultats, també ha passat per tractar la informació amb un disseny modern, net i clar, atraient pels usuaris.

També volem destacar que hem gravat i editat un vídeo per web que acompanya la capçalera, mostrant les bosses isotèrmiques de paper i l'ús que se'n pot fer. Aquest vídeo per web l'hem pensat perquè ens mostri el producte de la web de manera nítida, clara i entenedora.

Esperem que us agradi!

Veure Online


Veure totes les notícies