Loading...

DISSENY RESPONSIVE

ADAPTABILITAT I FLUÏDESA EN TOTS ELS DISPOSITIUS

Disseny responsive

Telèfons intel·ligents, tauletes tàctils, ordinadors de taula, televisors, ordinadors portàtils… Els dispositius que fem servir per navegar per la xarxa són molt variats; les resolucions de pantalla, els formats i les dimensions, molt diverses. El disseny web ha d'adaptar-se al dispositiu i buscar una experiència per l'usuari òptima en cada moment; el disseny web ha de ser responsive.
Aquesta és la base del disseny actual dels webs: un disseny fluid que s'adapti a totes les pantalles. Abandonem el concepte de web amb una amplada fixa i pensem en proporcions; l'adaptabilitat al dispositiu és la clau de l'èxit. A Net Engineer treballem amb la seva pàgina per aconseguir-ne el millor resultat en totes les seves possibles visualitzacions.

Reduirà costos

Al fer un disseny multiplataforma, ens permetrà reduir costos de manteniment gràcies a que s'utilitza una sola programació web que s'adapta a tots els dispositius que hi ha al mercat.

Per què la seva web hauria de ser Responsive (multiplataforma)? Principalment per aconseguir la millor experiència pels seus visitants en cada moment; si l'usuari accedeix amb el seu telèfon intel·ligent, tauleta tàctil... i no pot navegar per la pàgina o no la veu correctament, marxarà cap a una altre lloc web, i això cal evitar-ho de totes, totes!
Paral·lelament, amb un disseny responsive aconseguirem més repercussió de la pàgina; serà fàcil de compartir, contactar, etc. El fet de poder accedir-hi des del nostre telèfon intel·ligent, tauleta tàctil, ordinador... farà que la possibilitat de viralitat sigui més fàcil i natural i per tant el soroll que generarem a la xarxa més gran.
Un disseny responsive millora el SEO del lloc web, hem de pensar que un nombre més gran de disposotius alhora de visualitzar correctament la nostra pàgina, ajudarà a aconseguir més trànsit generarà la seva pàgina web. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació