Loading...

PINTEREST

LA XARXA SOCIAL MÉS FOCALITZADA

Pinterest

Pinterest és una xarxa d'imatges i vídeos que ens permet organitzar per taules, categories, filtrar, compartir... Podem crear col·leccions, agrupar les imatges per temàtiques, colors, etc. Es tracta d'una plataforma molt visual d'una gran facilitat d'ús i amb un públic objectiu molt específic.
Com a Community Managers les nostres accions consistiran en publicar amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la seva pàgina d'empresa de Pinterest, interactuar amb l'audiència, generar un discurs visual atractiu i variat que ens comporti engagement, etc. Es tracta de definir una estratègia específica que ens ajudi a complir els nostres objectius.

El catàleg definitiu

Aconsegueixi que milers de persones descobreixin l'univers visual de la seva empresa gràcies a Pinterest. Promogui els seus productes d'una manera eficaç i atractiva i expandeixi la seva empresa gràcies a Pinterest.

És perfecte per a generar un univers visual per a la nostra marca i per mostrar els nostres productes. Pinterest és una enorme font d'inspiració visual que ens permet compartir imatges de coses que ens interessin del mateix Pinterest o d'Internet. Pinterest és la segona xarxa que genera més trànsit de referència després de Facebook.
El trànsit de referència és aquell que prové de cercadors o enllaços a una pàgina provinents d'una altre. Per tant és una eina molt interessant per a les nostres campanyes de social màrqueting que ens portarà més trànsit a la nostra web si fem una bona gestió i actualització del compte.
A Pinterest podem fer taulells de producte, però també taulells inspiracionals, buscar els taulells que millor funcionin i adaptar-los a la nostra marca. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta de gestió o creació del seu compte a Pinterest.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació