Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Barcelona

Posicionament SEO web a Barcelona

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Barcelona. Treballem des de fa més de 20 anys fent posicionaments SEO de pàgines web corporatives, botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, landing pages, microsites, etc. Tant per a la zona de Barcelona com per a les ciutats del seu voltant. Durant tots aquests anys, no hem deixat mai d'innovar i treballar en l'entorn web per tal d'estar sempre a l'última de totes les novetats del sector. 

Barcelona és una gran capital cosmopolita en molts sentits, per exemple, Barcelona és una de les grans capitals mundials del disseny. Al llarg de molts anys, la ciutat ha destacat pels seus projectes innovadors i els seus dissenyadors/es estrella. Aquesta ebullició creativa de Barcelona, va més enllà de les fronteres de la mateixa ciutat, fent del disseny i l'avantguarda creativa, un segell del territori i una carta de presentació de Barcelona i el seu entorn al món.

A Net Engineer som especialistes en el disseny gràfic i en el disseny web. Programem i dissenyem pàgines web "responsive" fetes a mida, amb la possibilitat de tenir-hi vinculat un gestor de continguts. Per a nosaltres, quan parlem de gràfica per a web, estem davant d'un complement indispensable que ens ajudarà a augmentar el nombre de "leads" de les visites aportades pel posicionament SEO. Es a dir, que finalment, podrem aconseguir més contactes de qualitat, que en el fons és l'objectiu final principal per a la majoria d'empreses.

Posicionament web SEO a Barcelona

El posicionament SEO d'una pàgina web depèn de més de 200 variables que té en compte Google a l'hora de valorar les pàgines web. Aquestes variables són canviants, i cal estar sempre alerta per aconseguir bons resultats. Optimitzar totes aquestes variables serà l'objectiu de les tasques de posicionament SEO. Les tasques web de SEO "onsite" són totes aquelles tasques referents al mateix codi del web: metatags, contingut, imatges, temps de càrrega, etc. Les tasques web de SEO "offsite", són les referides a tot el que ve de fora la pàgina web i que ajuden al fet que tingui una millor reputació per a Google: enllaços externs, marcadors socials, ressenyes, etc. A Net Engineer analitzem, modifiquem i executem tot el necessari per a aconseguir un millor posicionament als cercadors web.

Promoció web a Barcelona

El posicionament SEO és una de les formes de promocionar una pàgina web, però n'hi ha altres. El màrqueting en línia aplicat a cercadors (SEM) consisteix en la creació d'anuncis impactants que incitin a l'usuari a fer clic per poder accedir als continguts de la nostra pàgina web. A Net Engineer fa més de 20 anys que realitzem campanyes online. Realitzant una campanya de pagament per clic coherent, per exemple a Adwords, ens permetrà tenir visites molt qualificades a la web, ja que hi accedeixen usuaris que han llegit el nostre missatge en concret. D'altra banda, inserint un codi de seguiment, podrem veure quan arriba una comanda o contacte, i si prové de la campanya i per tant, podrem calcular rendibilitats, potenciant els anuncis rendibles i parant els que no. Podrem tenir un control molt més global de la nostra presencia a la xarxa.

Una altra forma de promocionar una pàgina web per ajudar a la millora del seu posicionament SEO, és tot el referent a les tasques de Community Manager: inserint enllaços des de les xarxes socials a la pàgina web. Google tindrà en compte aquests marcadors socials i valorarà millor la pàgina de destinació escalant posicions en els resultats del cercador.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar