Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Granollers

Posicionament SEO web a Granollers

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Granollers. Treballem des de fa més de 20 anys fent posicionament SEO de pàgines web.

La nostra especialitat és la programació i disseny de pàgines web corporatives, les botigues virtuals, el comerç electrònic B2B, B2C, landing pages o microsites entre altres productes.

A Net Engineer treballem tant a la zona de Granollers com per a les ciutats del seu voltant. En aquests més de vint anys treballant al sector, sempre hem apostat per treballar a l'entorn web d'una manera activa, innovant constantment i estant sempre a l'última de totes les novetats.

Granollers és la capital de la comarca del Vallès Oriental i n'és la ciutat més poblada. Granollers és coneguda, per exemple, per La Porxada, edifici renaixentista que era usat com a llotja del gra. Un altre edifici emblemàtic és l'antic hospital de Sant Domènec. Granollers és un municipi amb molt de moviment industrial i de comerç. L'activitat de les seves empreses és molt diversa, però sempre d'actualitat. Per tant, també hi podem trobar serveis web com els que us oferim des de Net Engineer.

A Net Engineer som especialistes en el disseny gràfic i en el disseny i programació web. Dissenyem i programem pàgines web "responsive". És a dir, que les nostres pàgines web, s'adapten al dispositiu amb què es visualitzin: per mòbil, per ordinador, per tauleta...

Fer els webs "responsive" ben optimitzades és una de les variables que Google té en compte a l'hora de posicionar una web correctament respecte al SEO. A més a més, també oferim la possibilitat de vincular un gestor personalitzat a les nostres web programades a mida.

Per altra banda, volem destacar la importància que donem al fet de fer una gràfica web atractiva com a eina indispensable per augmentar el nombre de visites a la nostra pàgina web. Cosa que també serà un aspecte beneficiós pel SEO.

Posicionament web SEO a Granollers

Cal conèixer i estar al dia de totes les variables que té en compte Google per tal d'aconseguir un bon posicionament SEO per a la nostra pàgina web. Actualment, Google valora més de 200 variables diferents alhora de posicionar en millor lloc, o no, una pàgina web. Per exemple, tindrà en compte aspectes com les paraules clau, l'optimització del codi, la velocitat de càrrega de la pàgina web, els enllaços tant externs com interns de la pàgina, les imatges, els continguts... Es tracta de tot un seguit de tasques tant "onsite" com "offsite" que cal anar realitzant per aconseguir un posicionament SEO òptim.

Una de les tasques "offsite" que està tenint més èxit actualment, són les referents als posts generats en xarxes socials per un Community Manager, servei que oferim també a Net Engineer. Gràcies a aquestes entrades, aconseguirem marcadors socials, i aquests, també els tindrà en compte Google i valorarà millor la pàgina de destinació fent-la escalar posicions en els resultats del cercador.

A Net Engineer analitzem, modifiquem i executem tot el necessari per a aconseguir un millor posicionament als cercadors web, tenint en compte aquestes variables, així com les actualitzacions de les mateixes que hi van havent.

Promoció web a Granollers

Us hem estat parlant de les nostres accions per tal d'aconseguir un posicionament SEO correcte, però les tasques pensades en clau de SEO no són les úniques a realitzar. També hem de tenir en compte el SEM.

El SEM és el màrqueting en línia aplicat als cercadors, i consisteix en la creació d'anuncis impactants per aconseguir clics cap a la nostra pàgina web.

Els anuncis de SEM, els realitzarem mitjançant keywords o determinades paraules clau. Gràcies als nostres anys d'experiència, sabem optimitzar al màxim les campanyes de màrqueting en línia, aconseguint unes campanyes de pagament per clic coherents i rendibles. Per exemple, Adwordsens permetrà tenir visites molt més qualificades per a la nostra web, ja que hi accedeixen usuaris que han llegit el nostre missatge en concret.

Les campanyes d'adwords ens permeten aconseguir un altre aspecte que és realment interessant, que és el fet d'inserir codis de seguiment que ens ajudaran a controlar les rendibilitats de la nostra campanya, tenint així un control molt més exhaustiu de la nostra presència a la xarxa.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar