Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Igualada

Posicionament SEO web a Igualada

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Igualada. Som una empresa amb una distesa experiència en el sector web. Després de més de vint anys, ens hem convertit en experts coneixedors del posicionament SEO de pàgines web corporatives, de botigues virtuals, de comerç electrònic B2B, B2C, o les conegudes com a landing pages i microsites, entre altres productes. El nostre radi d'acció engloba tant la zona d'Igualada com les ciutats del seu voltant. La innovació i el treball constant formen part del nostre segell com a empresa, i sempre hem treballat a l'entorn web activament per tal d'estar a l'última de totes les novetats del sector.

Igualada és la capital de la comarca de l'Anoia, a la Catalunya interior, a l'esquerra del riu Anoia. A Igualada hi podem visitar el Museu de la pell d'Igualada i comarcal de l'Anoia, el museu del Traginer d'Igualada o la Basílica de Santa Maria. Arreu del territori és conegut el seu teixit industrial, divers i actual. A més, a més, a Igualada i podem trobar empreses de molts sectors diferents, perquè es tracta d’una ciutat dinàmica i viva. Així que també hi trobem empreses especialitzades en l'entorn web i els serveis gràfics com la nostra.

El nostre àmbit de treball és el del disseny gràfic, el disseny web i la programació web. A Net Engineer fem pàgines web que s'adapten als diferents dispositius, és a dir, treballem amb el concepte de web "responsive". Les programem i dissenyem a mida i oferim la possibilitat de vincular-hi un gestor de continguts.

Gràcies a una gràfica per a web acurada, tindrem l'accessori indispensable que ens ajudarà a tenir més "leads". És a dir, gràcies a una web amb una bona gràfica, aconseguirem més visites que ens beneficiaran pel SEO. Això es traduirà en contactes de qualitat, que en el fons, és l'objectiu final principal per a la majoria d'empreses.

Posicionament web SEO a Igualada

Google té en compte molts aspectes a l'hora de posicionar una pàgina web respecte al SEO. Es tracta de més de dues-centes variables que van canviant constantment i cal mantenir-les al dia per tal de poder obtenir els millors resultats al cercador.

Gràcies a les tasques de posicionament, aconseguirem optimitzar totes aquestes variables. En concret, estem parlant de dues tipologies de tasques diferents: les tasques web de SEO "onsite" són totes aquelles tasques referents al mateix codi dela web: metatags, contingut, imatges, temps de càrrega, etc. Les tasques web de SEO "offsite", són les referides a tot el que ve de fora la pàgina web i que ajuden al fet que tingui una millor reputació per a Google.

Promoció web a Igualada

Per tal de posicionar correctament una web podem fer-ho a través del SEO, però també podem per servir el SEM. El SEM és el màrqueting pels motors de cerca. Amb el màrqueting en línia aplicat a cercadors (SEM), podrem crear anuncis impactants que incitin a l'usuari a fer clic per poder accedir als continguts de la nostra pàgina web.

L'experiència a l'hora de crear campanyes SEM és un grau, en el nostre cas fas més de vint anys que en fem i coneixem perfectament les accions que funcionen, i les que no.

Amb una bona campanya d'Adwords (pagament per clic), podrem tenir moltes visites de qualitat a la nostra pàgina web. És a dir, aconseguirem visites de gent realment interessada en el nostre contingut.

Amb Adwords, també podrem inserir un codi de seguiment per controlar, per exemple, quan arriba una comanda o un contacte. També podrem saber si prové de la campanya i podrem calcular rendibilitats: tenir un control general exhaustiu de la presència de la nostra web a la xarxa.

Finalment, una altra forma de fer promoció d'una web per tal de millorar-ne el posicionament, és a través de tasques de Community Manager. Gràcies a posar enllaços des de les xarxes socials a la pàgina web, Google podrà tenir en compte els marcadors socials, valorant positivament la pàgina web i fent-la pujar en el rànquing de resultats.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar