Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Martorell

Posicionament SEO web a Martorell

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Martorell. Som professionals en posicionament SEO. Fa més de vint anys que treballem en el sector. Realitzem el posicionament SEO tant per botigues virtuals, com per pàgines web corporatives o comerç electrònic. També realitzem microsites o landing pages, entre altres productes de l'entorn web. Sempre innovant per tal d'estar a l'última i poder oferir els millors serveis web.

Martorell és dels municipis més coneguts de la província de Barcelona. Situada al Baix Llobregat, Martorell és una vila on conflueixen els rius Anoia i Llobregat. Passejant per Martorell, podrem gaudir de bonics edificis modernistes de Josep Ros i Ros, del pont del diable, la casa de la Vila... Martorell és una ciutat viva, amb un teixit empresarial modern i dinàmic. Aquest esperit innovador, també el trobem reflectit en les activitats empresarials que s’hi duen a terme, com el disseny gràfic o el disseny web. I aquests, són alguns dels nostres serveis.

A Net Engineer donem servei a Martorell i rodalia, som especialistes en el disseny de pàgines web "responsives", programades i dissenyades a mida, i oferim la possibilitat d'integrar-hi un gestor de continguts que ens permetrà, per exemple, posar-hi noticies i mantenir la pàgina actualitzada i dinàmica. Dos aspectes, que agraden a Google.

Aconseguir més “leads” gràcies a un bon disseny gràfic a la web, serà un dels nostres altres aspectes diferenciadors. Gràcies a una gràfica atractiva, aconseguirem més clics, i les visites ens portaran unposicionament SEO.

Posicionament web SEO a Martorell

Són moltes les variables que té en compte Google per tal de posicionar correctament una web. Optimitzar correctament aquestes variables, són les tasques de SEO que podem realitzar Net Engineer. Les variables són canviants i diverses. Per exemple:

  1. L'edat del domini
  2. Les paraules clau
  3. Velocitat de càrrega
  4. Contingut duplicat
  5. Optimització d'imatges
  6. Paraules clau als H1, h2,...
  7. Etc.

I així, més de 200 variables que poden influenciar a l'hora de posicionar correctament, o no, a Google. Aquestes variables són canviants, i cal estar sempre alerta per aconseguir bons resultats.

A Net Engineer treballem constantment per tal de mantenir aquestes variables correctament actualitzades, executant tasques web SEO "onsite" i tasques web SEO "offsite". Al parlar de tasques web "onsite", parlem de les que es realitzen al mateix codi dela web: metatags, contingut, imatges, temps de càrrega, etc. Al parlar de tasques web SEO "offsite", ens referim a les que vénen de fora la pàgina web, com poden ser els enllaços externs, els marcadors socials, o les ressenyes, per posar alguns exemples.

Coneixedors d'aquestes variables, les nostres tasques aniran enfocades a optimitzar al màxim i generar aquest "soroll" a la xarxa per tal que Google posicioni correctament respecte al SEO la pàgina web que promocionem.

Promoció web a Martorell

Al parlar de promocionar una pàgina web, podem fer-ho mitjançant SEO, però hi ha altres maneres d'aconseguir un bon posicionament a Google. Un altre sistema és el màrqueting en línia aplicat als cercadors, el que es coneix popularment com SEM. En aquest cas, les accions que realitzem per tal de posicionar correctament en els cercadors, són de pagament. Ho farem mitjançant la creació d'anuncis. El nostre objectiu serà que cridin l'atenció per tal d'aconseguir clics. Aquest tipus de campanyes online són complexes, i gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector amb més de vint anys al darrere, coneixem les accions que poden resultar positives, i les que no.

El SEM, també ens permetrà, gràcies a un codi de seguiment, saber quan arriba una comanda o un contacte. També ens permetrà saber si aquest contacte prové de la campanya i calcular d'aquesta manera, rendibilitats d'aquesta. Tindrem un control global de la nostra presència a la xarxa.

Com hem comentat anteriorment, una de les tasques web SEO "offsite" són els marcadors socials. Aquests marcadors els aconseguim gràcies a les feines de Community Manager, és a dir, generant enllaços a les xarxes socials, que no és res més que fer contingut per aquestes xarxes enllaçant cap a la nostra web. Google tindrà en compte aquests marcadors socials i valorarà millor la pàgina de destinació fent que aquesta es posicioni millor en els resultats del cercador.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar