Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Terrassa

Posicionament SEO web a Terrassa

Terrassa és una gran ciutat amb molta activitat econòmica i industrial, a Net Engineer som especialistes en tasques de posicionament SEO web a Terrassa i rodalia.

Ja fa més de vint anys que ens movem en el sector, esdevenint així especialistes en el posicionament SEO de pàgines web a ciutats tan importants com Terrassa, la que ens ocupa en aquest text.

Des de Net Engineer, treballem fent posicionament SEO de pàgines web corporatives, però també ens hem especialitzat en treballs SEO per a botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, així com landing pages o microsites. Tant per a la zona de Terrassa com per a les ciutats del seu voltant.

La nostra manera de treballar ens permet estar sempre actius i innovar, mantenint-nos a l'última, i això és realment essencial si estem parlant d'un sector tanc canviant com és el web.

La coneguda ciutat de Terrassa és, juntament amb Sabadell, capital de la comarca del Vallès Occidental, i és la tercera ciutat de Catalunya respecte al nombre d'habitants. Passejant per Terrassa i els seus entorns, podem visitar la impressionant Masia Freixa d'inspiració "gaudiana", La Seu Ègara, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa o el Claustre del Convent de Sant Francesc, entre molts altres llocs de gran interès social i cultural. Terrassa és doncs, una ciutat dinàmica, amb un fort teixit industrial que l'ha fet ser referent en molts aspectes, també en el del disseny o els serveis web.

A Net Engineer som especialistes en el disseny gràfic i en el disseny web. Programem i dissenyem pàgines web "responsive", fetes a mida, amb la possibilitat de tenir-hi vinculat un gestor de continguts tant a Terrassa com a les seves rodalia.

Tenim molt clar que quan parlem de gràfica per a web, hem de tenir molt clar que es tracta d'un complement indispensable per tal d'aconseguir "leads", és a dir, més visites aportades pel posicionament SEO. Amb aquests "leads", aconseguirem més contactes de qualitat que en el fons és l'objectiu final de moltes empreses, ja que aquests contactes es poden traduir en futurs clients.

Posicionament web SEO a Terrassa

L'algoritme de Google té en compte més de 200 variables alhora de posicionar una web en els seus resultats. Aconseguir una bona posició SEO dependrà d'aspectes com:

 1. Les paraules clau
 2. No repetir textos
 3. La velocitat de càrrega de la pàgina
 4. La Canònica
 5. L'optimització de les imatges
 6. L'actualització constant de contingut
 7. Enllaços
 8. Page Rank de la pàgina
 9. La longitud de la url
 10. Contingut útil
 11. Etc.

Totes aquestes variables, seran les que optimitzarem correctament des de Net Engineer per tal d'aconseguir uns resultats SEO que siguin els millors possibles. Estan sempre alerta i modificant el que sigui necessari en cada cas. Per aconseguir aquest objectiu realitzarem tant tasques "onsite" com tasques "offsite", es a dir, tasques en el mateix codi de la pàgina com tasques a fora de la web. Entenem que són tasques on site els metatags, les descripcions, les paraules clau... I tasques "offsite"podrien ser, per exemple, els enllaços externs, marcadors socials, ressenyes, etc. A Net Engineer analitzem, modifiquem i executem tot el necessari per a aconseguir un millor posicionament als cercadors web.

Promoció web a Terrassa

Altres formes de realitzar el posicionament d'una pàgina web, poden ser la realització de tasques SEM. Al parlar del SEM ens referim al màrqueting en línia aplicat als cercadors. Amb el SEM, realitzarem anuncis impactants que incitin a l'usuari a fer clic per poder accedir als continguts de la nostra pàgina web.

Gràcies a la nostra dilatada experiència, realitzarem campanyes SEM pensades per tal d'aconseguir el millor rendiment possible dels pagaments per clic, això ens permetrà obtenir més visites i que aquestes siguin de més qualitat. També podrem inserir un codi que ens permetrà fer un seguiment dels contactes o de la campanya, entre altres aspectes.Es a dir, podrem tenir un control molt més global de la nostra presència a la xarxa.

També és important controlar les tasques que són les conegudes que exerceix un Community Manager. Gràcies al fet de inserir enllaços des de les xarxes socials a la pàgina web, aconseguirem que Google tingui en compte els nostres marcadors socials i ens posicioni millor en els seus resultats de cerca. Per tant, les tasques de Community Manager són molt importants i, a Net Engineer, en som especialistes.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar