Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

REDACCIÓ DE TEXTS

OMPLIM LES SEVES PÀGINES EN BLANC

Redacció de texts

A Net Engineer pensem els projectes web en la seva globalitat. Per això generem els continguts específics per a cada client. Redactem els textos que explicaran el seu producte o servei i fem un seguiment de les seves xarxes i webs per a fer-ne un manteniment constant. També realitzem les tasques de publicitat necessàries per a mantenir-ne activa la rendibilitat.
L'objectiu és el de diferenciar i personalitzar el seu missatge a la xarxa amb la màxima professionalitat. Cal tenir clara quina serà l'estratègia de continguts que seguirà ja que tot el que pengi a Internet afectarà a la seva reputació de marca, tant positiva com negativament.

La nostra estratègia

Alhora de redactar continguts per Internet cal tenir clar quin és el nostre objectiu, el target al que ens dirigim, el posicionament, que el nostre contingut sigui de qualitat, divers i actual, i cercar el "call to action" per tal d'aconseguir clients finals: que l'usuari connecti amb nosaltres.

Cada plataforma tracta la informació de manera diferent. Cal adaptar el missatge al lloc a on serà publicat. Per exemple, alhora de generar els texts per una pàgina web empresarial, caldrà que els escrivim tenint en compte aspectes de SEO per tal de que el contingut de la pàgina ens ajudi a posicionar millor a Google.
Alhora de generar continguts web cal treballar amb tags, paraules clau, bones descripcions... Cal donar les millors respostes al cercador i optimitzar-ne els elements tècnics; el nostre objectiu és que el text informi i posicioni de la millor manera possible. A Net Engineer li oferim la possibilitat de redactar tots aquells continguts que necessiti.
Finalment, si el que necessita és un servei de traducció per al seus continguts web, podem oferir-li traduccions a diferents idiomes: anglès, castellà, català, rus, alemany... Treballem amb professionals del sector de la traducció i interpretació. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta a mida per a la seva empresa.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar