Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

TWITTER

DONI A CONÈIXER ELS SEUS SERVEIS

Twitter

Twitter és el microbloguin per excel·lència a on s'hi fan més de 130 milions de piulades al dia. És una eina molt potent que ens permetrà mantenir un canal obert “business to business and business to client”, interactuar, seguir les tendències del moment, etc. Twitter ens permetrà donar a conèixer els nostres serveis entre moltes altres coses.
Podrem parlar i ensenyar els nostres productes, generar descomptes especials, promocions... És una eina molt potent per tal de promoure contingut directe i efectiu. Un mal us de Twitter així com de les altres xarxes socials, pot posar en perill la reputació social de la nostra empresa, per tant una gestió correcta de la xarxa és molt important.

La força de Twitter

Estem davant d'una eina que ens donarà interactivitat global i una eina d'amplificació del missatge molt potent. La importància de Twitter rau en el seu dinamisme; en l'actualització constant i ràpida dels seus continguts.

L'ús de Twitter a diferència de les altres xarxes socials és molt més repetitiu i constant durant el dia, per tant, l'estratègia a seguir ha de ser molt més freqüent i precisa que en altres xarxes socials. Els usuaris revisen constantment el seu "time-line" durant el dia i hem d'aconseguir que una de les nostres piulades la visualitzin en un d'aquests moments.
Els nostres serveis a Twitter consistiran en fer piulades amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la xarxa, promocionar productes o serveis, vendre redirigint a la web, generar campanyes etc. Hem d'aconseguir dur més visites cap a la nostra pàgina web i així obtenir rendibilitat.
Podem constatar que Twitter és un canal importantíssim de màrqueting i ventes per la nostra empresa i per tant, una xarxa social molt interessant a promoure empresarialment. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta per gestionar o crear el seu compte de Twitter.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar