Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

VÍDEOS PROMOCIONALS

EL PODER DEL VÍDEO A LA XARXA

Vídeos promocionals

El vídeo promocional s'ha convertit en un suport multimèdia indispensable per a nosaltres en el nostre dia a dia a Internet. Des dels vídeos divertits de Facebook o Twitter, als fragments d'actualitat dels portals informatius o els tutorials de Youtube. És per això que oferim el servei de gravació de vídeos. Tant per a presentacions d'empresa com per a fer petites dosis d'informació.
Es tracta de tenir contingut visual que ens ajudi a dinamitzar els missatges a les nostres xarxes socials o pàgines web. A Net Engineer li fem tot el procés de creació; comencem per la gravació del vídeo, l'edició, l'exportació a diferents formats i la distribució que requereixi, es a dir, que el posem a la xarxa.

Els pros del vídeo

L'usuari confiarà més en allò que veu directament que en allò que llegeix, i de cara a Google, detectarà que tenim contingut de qualitat. El vídeo és una eina excel·lent pel posicionament orgànic SEO.

Ja fa temps que el vídeo es posiciona com l'element principal a les xarxes socials, la tendència és la d'utilitzar cada vegada més aquest format degut a la seva immediatesa i efectivitat. Estem parlant de màrqueting en estat pur. L'ús del recurs del vídeo ajuda a posicionar-nos, diferenciar-nos de la resta, augmentar la nostra audiència, la nostra visibilitat, difusió...
El format vídeo és el contingut que més es comparteix i pot arribar a fer-se viral. Hi ha estudis que asseguren que aquells missatges transmesos per vídeo són més retinguts pels usuaris. Parlem d'un llenguatge específic que s'ha personalitzat a la xarxa i que es pot veure en qualsevol tipus de dispositiu.
A Net Engineer estudiarem les seves necessitats per tal de fer-li una proposta personalitzada. Treballem amb MP4, MKV, AVI, DVD, WMV, MOV... Estudiant quina és la millor alternativa en funció de la plataforma final a on hagi d'anar implementat. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta a mida.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar