Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

YOUTUBE

EL PODER DEL VÍDEO A GOOGLE

Youtube

Fem vídeos per Youtube a Manresa i la Catalunya central. El proverbi xinès "una imatge val més que mil paraules" pren tot el seu sentit quan parlem de Youtube. Youtube és el lloc web que acumula més de 13 milions d'hores de gravació de vídeos i és una eina de posicionament SEO molt potent, però cal configurar-ne els paràmetres correctament per tal d'obtenir-ne bons resultats.
El títol, la descripció, les paraules clau, el contingut... Tots són camps rellevants pel SEO en els nostres vídeos de Youtube. Pensem que Youtube és un gran instrument publicitari amb més de mil milions d'usuaris, i que gràcies a Youtube podem portar a terme campanyes de vídeo màrqueting que esdevindran més vendes dels nostres productes o més visites al nostre web.

El quid de la qüestió

Un bon vídeo té una viralitat molt alta que genera molt de trànsit al nostre canal així com visibilitat, però pensem que de rés serveix tenir un vídeo amb moltes visites si no ens produeix cap benefici: cal que el trànsit al nostre canal es tradueixi en visites al nostre lloc web.

Una eina de Youtube que ens pot ser de molta utilitat per a la nostra empresa són els canals. Els canals ens permetran centralitzar en un compte tot tipus de vídeos relacionats amb el producte o servei que ens interessi promocionar a l'empresa. En el canal s'hi podran mesclar vídeos antics amb les noves aportacions que anem penjant regularment.
Els nostres serveis a Youtube consistiran en crear vídeos de contingut variat, amb una regularitat adient per a tenir bons resultats a la xarxa i moderar la interacció que s'esdevingui amb els altres usuaris. Generarem campanyes de vídeo màrqueting adients per a que en pugui obtenir resultats positius.
Youtube ens permetrà posicionar-nos a la mateixa plataforma així com en altres cercadors i ens ajudarà a generar bona imatge si fem un discurs molt ben estructurat i aportem un valor afegit al nostre públic objectiu. Contacti amb nosaltres sense cap compromís y li farem una proposta de gestió o creació del seu canal a Youtube.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar