Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

WEBS A MIDA

EL SEU LLOC WEB PERSONALITZAT

Webs a mida

A Net Engineer li proposem la seva web personalitzada i feta a mida. Efectuarem un estudi de les seves necessitats alhora d'esbossar el seu projecte. Treballem amb software adaptat o programat de zero per tal de que compleixi tots els seus requisits. De la mateixa manera, també podem configurar-li un gestor de continguts (CMS) a mida.
Per altre banda, és molt important mantenir el lloc web actualitzat. Vivim en la societat de la immediatesa, de la impaciència, del moment actual. Aquest és el nostre tauler de joc i volem guanyar la partida. Com podem seguir-ne el ritme? Combatent amb informació, mantenint-nos al dia a la xarxa: novetats, ofertes, promocions, comentaris...

Una web única

Ens avalen més de 20 anys d'experiència en el desenvolupament de projectes web i d'imatge corporativa. L'aparença del seu lloc web serà acurat i treballat perquè s'adapti a la imatge gràfica de la seva empresa. El seu funcionament serà fluid i coherent.

Treballem mantenint una interacció constant amb la seva pàgina de manera ràpida, intuïtiva i funcional. Si actualitzem de manera regular aconseguim un millor posicionament. Els cercadors valoren millor les pàgines que s'actualitzen més regularment, així doncs serà positiu per al SEO i fidelització del visitant.
Una web que ens permeti actualitzar-la ens suposarà més continguts per la nostra pàgina, més visites, més contactes, més beneficis. Per tant el nostre disseny a mida de la seva pàgina ha de permetre aquesta actualització constant i necessària per aconseguir els millors resultats així com els objectius fixats.
A Net Engineer treballem amb responsive design (webs multiplataforma) per tal de que la pàgina web es pugui veure en tots els dispositius; telèfons intel·ligents, tauletes tàctils, ordinadors... de la millor manera possible. Treballem amb dissenys fluids i adaptables, dinàmics i intuïtius. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar