Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Les millors paraules clau per a la teva pàgina web

Les millors paraules clau per a la teva pàgina web

Net Engineer | 02/09/2017 11:02:21
Les millors paraules clau per a la teva pàgina web

Quan comencem a redactar els continguts de la nostra pàgina web, hem de primer triar les paraules clau principals per a cada pàgina individual. Aquest pas és molt important per al posicionament, ja que a partir d'aquestes paraules orientarem el context de tots els nostres textos. Aquestes paraules clau ajudaran als cercadors a determinar de quina parla la nostra pàgina, així que la posicionarà en els seus resultats depenent d'aquests conceptes.

1. Què és una paraula clau?

És important destacar que una paraula clau, tot i que es digui "paraula", no ha de ser una paraula sola, pot ser, i de fet, és el més normal i recomanable, una frase o "terme de cerca", perquè s'entengui , el que posem en buscar a Google o en altres directoris.

Per exemple, una botiga que ven bosses de disseny amb diferents categories (pell, ràfia, davant, ...). Les paraules clau per a la primera categoria podrien ser: "bosses de disseny" i "bosses de pell". Per a la segona categoria podrien ser "bosses de disseny" i "bosses de ràfia", i així successivament.

Recomanem sempre que les paraules siguin el més concretes i específiques possible, i si cal separar una pàgina en dos, doncs millor, així tindrem una pàgina per a cada producte concret amb les seves paraules relacionades. El problema en paraules molt generals, és la gran competència que té en els cercadors i el poc "qualificades" que aquests les consideren.

2. Què i quantes paraules clau?

Una bona estratègia SEO ha de començar sempre per triar les paraules clau perfectes. Normalment triarem unes 2 o 3 paraules diferents, el més específiques possible que descriguin la nostra pàgina o producte.

Ens hem de decidir per termes que siguin específics de la pàgina en què ens trobem, però no exageradament específics com perquè no tinguem cap recerca en els directoris.

Termes de 2 o 3 paraules solen ser els millors, però per assegurar-nos i per veure altres opcions, millor utilitzar la "Herramienta de Palabras Clave" de Google (Hem d'estar registrats a Adwords). Aquesta eina ens dóna "Idees" de paraules relacionades amb el nostre lloc o amb una paraula específica.

Per trobar les millors paraules, hem de fixar-nos en què resultats tenen un major nivell de recerques i al mateix temps una baixa competència. L'eina de google ens indicarà només si el nivell de competència és baix, mitjà o alt, amb això i el preu de licitació que es paga a Adwords podrem comparar. Hi ha altres aplicacions més concretes on podrem també trobar informació sobre la competència de les diferents paraules, com el mitjà de Sermush.

Hem de fer vàries proves per cada paraula que se'ns ocorri, amb diferents concordances per veure els resultats en perspectiva.

3. On posar les paraules triades?

Un cop tinguem les paraules, redactarem el text de la web orientat per context a aquestes paraules, a més d'incloure-les diverses vegades dins el text, però és important que el text sempre sembli natural.

També inclourem les paraules clau en el l'etiqueta "títol" de la pàgina, que quedi ben visualment ja que és el que apareix ressaltat en els resultats dels cercadors. També és important no sobrepassar els 60 caràcters i si és possible mantenir-los sota els 50.

Finalment, a la url o nom de l'arxiu, també podem posar-les, si hi ha diverses podem posar la més important o separar-les entre elles amb guions mitjans. En principi com més curtes siguin les URL millor, no hi ha un límit establert, 2000 caràcters seria el màxim teòric, però millor no arribar a aquest límit ja que es diluirien les paraules entre elles per al posicionament.

Un cop acabat el contingut, les etiquetes i les url, hem de comprovar que el contingut sembla i és natural. Semblar natural ho veurem llegint nosaltres mateixos el text, ha de semblar un text escrit per una persona. Per comprovar que realment és natural per als cercadors, necessitarem una aplicació externa que ens mesurarà la densitat de les paraules.

Seobook.com és una bona opció, fàcil d'usar, posant la nostra url ens dirà la densitat de totes les paraules, hem de comprovar que les que tenen més densitat són les nostres paraules clau triades, però mai que passin el 7% de la densitat total.

 

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar