Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

Utilitzar tècniques de màrqueting digital per arribar al públic objectiu

Utilitzar tècniques de màrqueting digital per arribar al públic objectiu

Net Engineer | 30/06/2020 11:40:26
Utilitzar tècniques de màrqueting digital per arribar al públic objectiu

En temps de crisi de la Covid19, el màrqueting digital ha acaparat l'interès de moltes empreses que pensàven que tenint només una pàgina web informativa amb les dades de contacte n'hi havia prou. Internet ha demostrat ser la solució per a molts negocis que davant les necessitats de subsistència, han obert aquest nou canal de comunicació amb el seu públic potencial. La correcta elecció de l'estratègia de màrqueting digital, marcarà clarament els resultats obtinguts.
 
Per començar a utilitzar internet com a generador de negoci tenim dues opcions principals: pàgina web o xarxes socials, encara que el més habitual és utilitzar totes dues. L'estratègia d'utilitzar una pàgina web per arribar al públic objectiu es basa en paraules clau i serveix bàsicament per captar nous clients. Quan un usuari busca activament un producte o servei, sol anar a un cercador (en el cas d'Espanya el mésutilitzat és Google) i escriu el nom del producte o servei pel qual està interessat .És molt important doncs que al produir-se aquesta acció, la nostra pàgina web aparegui en alguns resultats, sigui de resultats de SEO o siguin anuncis SEM. Definir quines són les paraules que generen més trànsit però que alhora són molt qualificades serà la clau de l'èxit de l'estratègia de màrqueting en línia.
 
Nuevos clientes
 
Les xarxes socials són un altre sistema que permet generar negoci a internet. A diferència de l'estratègia de captació de nous clients de la pàgina web, les xarxes socials es basen en la fidelització, ja que permeten a l'usuari estar sempre informat dels continguts que li interessen sense haver d'anar expressament a la pàgina de destinació de l'empresa. Si aconseguim doncs que un usuari es faci seguidor, serà possible tenir una relació comercial duradora. Hi ha diferents tipus de xarxes socials i la seva correcta elecció és bàsica: hi ha molta informació a la xarxa com per exemple en una entrada nostra anterior: millor Facebook o Instagram? 
 
Fidelització 
 
Tant si fem servir una tècnica o una altra o totes dues cal fer un seguiment i adaptar l'estratègia constantment per poder optimitzar els resultats. Intentar aconseguir únicament el major nombre de visitants sense analitzar què fan a la pàgina de destinació no és bona idea. Revisant totes les estadístiques de navegació ens adonarem que hi ha situacions embut. Un embut de conversió és una etapa per la qual passa un usuari fins a realitzar la conversió que ens interessa. Al principi hi ha molts usuaris, però es van perdent a mesura que va navegant sense arribar a realitzar la conversió desitjada. Per això cal fer un estudi de cadascuna de les etapes amb les eines corresponents. Tenint en compte els resultats obtinguts haurem de realitzar canvis a la pàgina de destinació i mitjançant prova / error podrem veure si millorem els resultats de conversions.

En tot cas sempre és recomanable estar assessorat per alguna consultoria experta en "communication de marketing" com nosaltres o rebent un servei professional constant de seguiment i millora de resultats.
 

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar