Loading...

LA CASA DELS PIANOS

PROJECTE DE SERVEIS WEB
Detalls del projecte:

Client: Aqua Dealer

Web: www.aqua-dealer.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Us presentem el projecte de pàgina web per Aqua Dealer. Projecte de disseny web i programació web per tal de renovar la que tenien que els havia quedat obsoleta. El nou projecte és responsive; amb un disseny web adaptable. També respecta la imatge gràfica de l’empresa i mostra de manera clara la seva activitat.
Aqua Dealer és una empresa a la avantguarda en el tractament de l'aigua amb una línea de productes de caire industrial i una altre de caire domèstic. Aquesta separació és una divisió que es pot veure clarament gràcies al disseny de la web. També en volem destacar les pàgines de productes i una galeria de imatges i catàlegs molt complerta i intuïtiva.
Finalment, volem parlar de la programació: la pàgina web té una part pública i un gestor de continguts intern fet a mida que permet modificar-ne tots els continguts: crear apartats, afegir productes nous, catàlegs… Així que us animem a visitar-la!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació