Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

LA CASA DELS PIANOS

PROJECTE DE SERVEIS WEB
Detalls del projecte:

Client: Aqua Dealer

Web: www.aqua-dealer.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Us presentem el projecte de pàgina web per Aqua Dealer. Projecte de disseny web i programació web per tal de renovar la que tenien que els havia quedat obsoleta. El nou projecte és responsive; amb un disseny web adaptable. També respecta la imatge gràfica de l’empresa i mostra de manera clara la seva activitat.
Aqua Dealer és una empresa a la avantguarda en el tractament de l'aigua amb una línea de productes de caire industrial i una altre de caire domèstic. Aquesta separació és una divisió que es pot veure clarament gràcies al disseny de la web. També en volem destacar les pàgines de productes i una galeria de imatges i catàlegs molt complerta i intuïtiva.
Finalment, volem parlar de la programació: la pàgina web té una part pública i un gestor de continguts intern fet a mida que permet modificar-ne tots els continguts: crear apartats, afegir productes nous, catàlegs… Així que us animem a visitar-la!


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació