Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Disseny web
Barcelona

Disseny de pàgines web a Barcelona

Som especialistes en el disseny de pàgines web a Barcelona. Treballem des de fa més de 15 anys en la programació web, programació web de botigues virtuals, e-commerce, landing pages, màrqueting per Internet, disseny web de pàgines web fetes a mida, etc. Fem aquestes tasques tant a la zona de Barcelona com a la seva rodalia.

Barcelona és una gran capital mundial, amb grans referents en diversos àmbits com pot ser el del disseny gràfic. A Net Engineer som especialistes en la gràfica per a web com a complement en el disseny de les pàgines web així com també com activitat específica, ja que també treballem fent naimings, logotips, catàlegs, rètols o baners entre altres projectes.

Disseny de pàgines web a Barcelona

En els últims anys, tant a Barcelona com a la resta de ciutats, la reputació online ha resultat ser molt important per tenir un bon posicionament web en els resutats dels cercadors. Això es tradueix en tasques, per exemple, de Community Manager. Tasques que a Net Engineer oferim sempre des d'una visió professional. Treballem el social màrqueting de manera estratègica, es a dir, els nostres projectes de Social Media els vinculem amb tasques de posicionament SEO i tasques de posicionament SEM, obtenint així els millors resultats possibles. 

Per nosaltres, el disseny web, la promoció online, la gestió de xarxes socials i el disseny gràfic associat, son eines que interaccionen i que cal treballar de manera conjunta per aconseguir resultats òptims.

A Net Enginyer, entenem el disseny de pàgines web dirigides a obtenir bons resultats, que siguin mesurables, com per exemple, que la pàgina web amb la que es treballi tingui un bon posicionament per paraules clau, per ubicació (per exemple Barcelona), el codi optimitzat, etc.

Especialistes en disseny web

A Net Engineer, també som especialistes en l'enviament de newsletters de qualitat, sense fer spam i amb un control exhaustiu dels contactes i les dades personals tractades. En fem el disseny gràfic així com la programació web i l'enviament. Aquest control del procés, ens assegura també un bon control dels resultats.

Si sou de Barcelona o rodalia i necessiteu una empresa especialista en el disseny de pàgines web, contacteu amb nosaltres.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar