Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Solsona

Posicionament SEO web a Solsona

Realitzem posicionament SEO web a Solsona i rodalia. Som Net Engineer, i treballem des de fa més de vint anys fent posicionament SEO de pàgines web corporatives. També realitzem el disseny i la programació web de botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, landing pages o microsites, entre altres productes.

El nostre radi d'actuació per al posicionament SEO és tant a la ciutat de Solsona, com pels municipis del seu voltant. En aquests més de vint anys, sempre hem treballat per tal d'innovar, i ens em mogut constantment pel “món web” per tal de conèixer sempre les últimes novetats del sector.

Solsona és la capital de la comarca del Solsonès i pertany a la província de Lleida. Situada en un altiplà, Solsona és una bonica ciutat amb un nucli medieval visitat per moltíssima gent que en queda totalment enamorada. Solsona és una ciutat plena d'història i amb unes tradicions molt arrelades que es respiren per tots els racons. Els seus gegants i bestiari són coneguts arreu del país. Les arts plàstiques son molt presents a tota la vila, la creació i la imaginació, i malgrat el seu fort component històric i medieval, es tracta d'una ciutat viva i actual, on nombroses empreses hi tenen cabuda.

A Net Engineer donem servei a Solsona i rodalia, oferim tasques de disseny web i disseny gràfic.

Actualment, cal programar pensant en tots els dispositius amb què es veurà una pàgina web. A Net Engineer programem tenint en compte el "responsive", és a dir, que la pàgina s'adapti sempre perquè l'usuari la pugui veure correctament.

A més a més, gràcies al fet que realitzem una programació feta a mida, oferim la possibilitat de personalitzar les pàgines web així com de vincular-hi un gestor de continguts.

Gràcies a un bon disseny per a la nostra web, aconseguirem tenir més visites i augmentarem el nombre de "leads". Aconseguint d'aquesta manera més contactes per a la nostra web i una millora en el posicionament SEO d'aquesta.

Posicionament web SEO a Solsona

Google té en compte molts aspectes per posicionar correctament una pàgina web. Alguns d'aquests aspectes que afavoreixen el posicionament SEO són: la velocitat de càrrega de la pàgina, les paraules clau, la canònica, el contingut duplicat de la pàgina, l'optimització de les imatges... En total més de 200 aspectes que, fets correctament, faran que Google posicioni millor la nostra pàgina web.

Aquestes variables que hem anomenat en són algunes, però Google les modifica constantment i n’hi ha moltes més. Cal estar sempre alerta per aconseguir bons resultats. Optimitzar totes aquestes variables serà l'objectiu de les tasques de posicionament SEO. La nostra feina respecte al SEO serà la de vetllar per tal d'aconseguir el millor posicionament possible als cercadors en tot moment.

Promoció web a Solsona

A part del SEO, per tal de posicionar millor una pàgina web, a Net Engineer també som especialistes en SEM. Fa més de vint anys que treballem executant tasques SEM fent anuncis pregnants que busquen incitar a l'usuari a fer un clic. Aquest serà un clic molt qualificat, ja que és una persona que realment vol informació dels nostres productes o serveis.

Amb el SEM també podem inserir un codi per fer el seguiment i veure l'origen i moment d'arribada d'un contacte o d'una comanda i si prové de la campanya SEM, per tant, podrem fer el càlcul de rendibilitats. Això ens permetrà, entre altres coses, potenciar tots aquells anuncis que siguin rendibles i parar els que no ho siguin.

Finalment, us volem parlar de la importància que també tenen les tasques de Community Manager, ja que Google, un altre dels aspectes que té en compte per tal de posicionar correctament una web respecte al SEO, són els marcadors socials, és a dir, que totes les entrades a xarxes socials que realitzem cap a la nostra web seran importants per tal d'aconseguir un millor posicionament a Google.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar