Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

REPUTACIÓ ONLINE

GESTIÓ DE LA BONA IDENTITAT ONLINE

Reputació online

Com el veuen els usuaris d'Internet? Quina opinió tenen de la seva marca o empresa? Quina estima li processen? La seva reputació online no depèn només de vostè, també depèn de les xarxes, les altres pàgines i de tota l'opinió online generada pels altres usuaris. Estem davant una arma molt important que cal gestionar amb molta cura.
És extremadament senzill abocar informació nociva que parli de la nostra companyia. A Net Engineer farem una monitorització, un anàlisi del clima al voltant de la seva marca per a establir-ne un diagnòstic i proposar un pla d'actuació. L'objectiu és evitar per tots els mitjans tenir un problema d'imatge a Internet.

Els efectes de la mala reputació

No menystingui el mal que pot fer-li un client descontent a les xarxes socials. A Net Engineer li farem l'anàlisi i les actuacions pertinents per tal de controlar aquests aspectes i mantenir la seva presencia a Internet en una molt bona consideració.

Cal tenir present una sèrie d'actuacions a la xarxa quan parlem de la reputació de la seva empresa. Cal vigilar la competència per tal de valorar la seva pròpia actuació, cal fer un manteniment acurat de les xarxes socials: ser cordial, atent, ràpid en respondre... Cal tractar amb molta cura tot allò que es publica a Internet: la seva pàgina web, les xarxes socials...
En definitiva cal en tot moment estar al dia de tot allò que es publiqui de vostè i si hi ha comentaris negatius, intentar solucionar el problema de la manera més ràpida i cordial possible per evitar un descontentament exponencialment molt perillós. Hi ha precedents de grans empreses amb enormes pèrdues per una mala gestió a les xarxes.
Contacti amb nosaltres sense cap compromís i estudiarem la situació actual del seu negoci, quin clima existeix a l'entorn de la seva marca, quins comentaris online hi ha, i li proposarem les estratègies necessàries a seguir per tal de millorar i mantenir la seva bona reputació online.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar