Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CREACIÓ DE RUTES GPS

Rutes GPS a Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp

Rutes GPS a Manresa i tot Catalunya

Si té un web d'un hotel i vol recomanar visites a l'entorn del seu negoci, si vol oferir als seus usuaris un recorregut determinat il·lustrat o té una empresa de turisme i vol marcar itineraris GPS per als seus clients, li oferim rutes GPS amb tracks i waypoints fetes a mida en tots els formats estàndard per Garmin BaseCamp, Wikiloc, Google Maps o Google Earth.
Dels trajectes personalitzats que realitzem a Net Engineer són recorreguts GPS amb waypoints (punts en el camí) amb les seves coordenades GPS, fotografies i descripcions específiques personalitzades, lliurats en tots els formats.
Un cop realitzada la ruta GPS, es lliurarà un DVD amb tots els formats, fotografies i descripcions. A més a més la ruta estarà disponible a Wikiloc així com a Google Maps i Google Earth.

Rutes GPS a Mida

Treballem amb programes com Google Earth i Garmin BaseCamp que ens permet gestionar els mapes, waypoints, rutes o tracks i emmagatzemar-los. D'altra banda al introduir el trajecte també a Google Maps i Wikiloc, li permetrà afegir la ruta en les seves rutes preferides i consultar-les des de qualsevol dispositiu mòbil a través de l'aplicació de Google o Wikiloc.

Gràcies als nostres itineraris GPS per Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp, podrà planificar activitats a l'aire lliure, organitzar les seves dades, compartir les seves aventures amb altres persones ... A més a més, si els seus clients disposen de GPS, podran descarregar directament els tracks d'aquelles rutes que els interessin i gravar-los en els seus dispositius GPS. Les diferents rutes es poden filtrar segons usuari o per títols.
Gràcies als trajectes GPS de Net Engineer a Wikiloc, Google Maps, Google Earth o Garmin BaseCamp, podrà posar a la disposició dels seus clients tota la informació útil de les seves rutes: on començar, aparcar, zones d'interès, quilòmetres de la ruta, dificultat ... Tot això amb fotografies i descripcions de cada punt realitzades per Net Engineer. Gràcies a tracks (successió de waypoints concatenats) molt detallats, podrà mostrar els seus recorreguts.
Alguns dels itineraris de Wikiloc i Google Maps que ha realitzat Net Engineer són:
Ruta Wikiloc Pre-Pirineu
Ruta Google Maps Pre-Pirineu

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar