Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Vic

Posicionament SEO web a Vic

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Vic. Treballem des de fa més de 20 anys fent posicionament SEO de pàgines web corporatives, botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, landing pages, microsites, etc. Tant per a la zona de Vic, com per a altres les ciutats del seu voltant. Durant tots aquests anys, no hem deixat mai d'innovar i treballar en l'entorn web per tal d'estar sempre a l'última de totes les novetats del sector.

Vic és una de les capitals de comarca de la Catalunya interior. Vic és la capital de la comarca d'Osona. Vic és coneguda per la seva plaça major de sorra, on si celebra el famós mercat que ja data de l'època medieval, visitar el seu centre històric és tota una experiència on si pot veure, per exemple, el temple romà i també fer-se amb una de les seves llonganisses, tota una obligació si es visita la ciutat.

A Net Engineer som una empresa present al territori, així que oferim els nostres serveis de programació web i disseny web també a la ciutat de Vic i a les seves rodalia.

Programem i dissenyem pàgines web "responsive". Això vol dir que són pàgines que s'adapten al dispositiu amb què les estiguem mirant: ordinador de sobretaula, mòbil, tauleta, etc.

També oferim la possibilitat de vincular-hi un gestor de continguts fet a mida. Volem destacar el fet que per a nosaltres, quan parlem de gràfica per a web, estem davant d'un complement indispensable que ens ajudarà a augmentar el nombre de "leads" de les visites aportades pel posicionament SEO.

Sempre amb l'objectiu final d'aconseguir el major nombre de contactes de qualitat possibles.

Posicionament web SEO a Vic

Com a especialistes en SEO que hem esdevingut després de més de vint anys en el sector web, a Net Engineer optimitzarem al màxim possible les més de dues-centes variables que té en compte Google alhora de posicionar en millor lloc una pàgina web.

Som molt conscients de que aquestes variables són canviants, i que cal estar sempre alerta per aconseguir uns bons resultats. Optimitzar totes aquestes variables serà l'objectiu de les nostres tasques de posicionament SEO.

Treballarem, per exemple, amb els metatags de la web, els continguts, les imatges, el temps de càrrega, etc. També treballarem amb totes aquelles tasques que cal fer fora de la web i que ajuden al fet que tingui una millor reputació per a Google: enllaços externs, marcadors socials, ressenyes, etc. A Net Engineer analitzem, modifiquem i executem tot el necessari per a aconseguir un millor posicionament als cercadors web.

Promoció web a Vic

Una altra forma de promocionar una pàgina web per ajudar a la millora del seu posicionament SEO, és tot el referent a les tasques de Community Manager: inserint enllaços des de les xarxes socials a la pàgina web. Aquestes tasques són importants perquè Google té en compte aquests marcadors socials i valora millor la pàgina de destinació, fent que aquesta escali posicions als resultats del cercador.

Una altra manera de posicionar una pàgina web a part de les ja esmentades tasques SEO, o de les tasques de Community Manager, serien les que coneixem com a SEM. Es tracta del màrqueting en línia aplicat a cercadors (SEM). El SEM consisteix en la creació d'anuncis que siguin impactants per tal que incitin a l'usuari a fer clic per poder accedir als continguts de la nostra pàgina web.

Gràcies als nostres més de vint anys d'experiència, a Net Engineer realitzem campanyes online efectives i amb una rendibilitat mesurable. És molt important, que la campanya de pagament per clic que fem sigui coherent. Per posar un exemple: Adwords, ens permetrà tenir visites molt qualificades a la web, ja que hi accedeixen usuaris que han llegit el nostre missatge en concret. També podrem fer servir un codi de seguiment per veure quan arriba una comanda o contacte, i si prové de la campanya i per tant, podrem calcular rendibilitats, potenciant els anuncis rendibles i parant els que no ho siguin.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar